Wikipedia 15/Material

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikipedia 15/Material and the translation is 100% complete.
Wikipedia 15
Găsiţi un eveniment
Evenimente
Plănuiţi un eveniment
Implicaţi-vă
Împărtăşeşte-ţi experienţele
Media
Transmite mai departe
Material
Mărci şi Branduri
Discuţie
Colaborează cu ceilalţi
Găsește complet personalizabil Materialpentru a sărbători Wikipedia 15 în stil.

Despre Wikipedia 15 Mark

Marca din acest an este menit să fie distractiv. Și inima uşoară. Se poate mișca! Sau poate fi încă. Puteți să-l face ceea ce vrei să fii. Puteți adăuga obiecte, care sunt semnificative pentru tine și în cazul în care trăiesc și ceea ce faci. Puteți folosi obiecte pentru a spune o poveste de ceea ce înseamnă Wikipedia pentru tine.

Sărbătorim gama de wikipediști și subiecte Wikipedia cu o gamă largă de mărci de design. În loc de o singură, design unic, aveți posibilitatea să utilizați oricare ilustrare existente se simte cel mai semnificativ pentru tine, sau să faceți propriile dvs.! De fapt, puteți utiliza aceste obiecte pentru proiecte în afara doar ziua de naștere a 15.

Unificarea consistenta de aici este vizual . Urmând recomandările de proiectare de mai jos puteți face pictogramele atât personale si vor fi recunoscute ca parte a Wikipedia 15 set.

Cum să folosiţi mărcile

Marca este alcătuită din două elemente de bază:

  • O imagine/sau un grup de imagini animate
  • Textul de mai jos

Altele decât păstrarea lucruri în această ordine , aveți posibilitatea să reutilizați , remix , și bucurați-vă marca într-o varietate de moduri.

Cum pentru a personaliza marca

Am furnizat un set de bază de 27 de imagini de mai jos, dar sperăm să adăugați propria și le amestecă în. Puteți folosi acest lucru în orice program de editare grafică , inclusiv Inkscape , care este gratuit și open source . Puteți adăuga mai multe imagini și de a face o animat GIF! Cuvintele " Wikipedia 15 " poate fi înlocuit cu orice exemplu localizată în orice limbă . Caracterele am folosit este OpenSans , gratuit de la Google Fonturi și licențiat în mod liber în versiunea 2.0 a Apache License.

Utilizarea mărcii pentru alte materiale

Wikipedia 15 Marca poate fi folosit pentru a produce mărfuri festiv , identifica pagini speciale web sau alt conținut digital , face postere sau bannere , ecusoane, prăjituri ziua de naştere, şi multe altele . Designerii dezvoltat acest ghid probă ( de mai jos ) pentru a arăta câteva din posibilele utilizări ale mărcilor. Fii creativ și să împărtășească concepte și ideile tale în galeria de mai jos.

Puteți plasa semnele de pe fundaluri colorate sau model. Puteți regla chiar colorarea liniilor marca în sine pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră de proiectare.

Vă rugăm să le facă pentru a partaja! Dar vă rugăm să nu folosiți numele " Wikipedia " de a vinde nici un produs , sau pentru alte utilizări , fără a verifica Politica marcă.


Marca

Pentru mai multe limbi , a se vedea Wikipedia 15 mark.


   Find more marks on Wikimedia Commons!


Assist with efforts to make the Wikipedia 15 mark available in more languages: Wikipedia 15/Translation

Others


Logo-only


With Wordmark