Announcements/Announcement Wikidata descriptions in watchlist/sv

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Announcements/Announcement Wikidata descriptions in watchlist and the translation is 100% complete.

This message and its translations are available on this page. Feel free to translate it in more languages!

Som du kanske vet kan du inkludera ändringar från Wikidata i din bevakningslista och senaste ändringarna (i dina inställningar). Fram tills nu har inte denna funktion alltid inkluderat ändringar av beskrivningar på Wikidata på grund av hur Wikidata spårar den data som används i en artikel.

Från och med den tredje december kommer bevakningslistan och senaste ändringarna inkludera ändringar av beskrivningar på Wikidata-objekt som används på bevakade sidor. Detta kommer bara inkludera beskrivningar med det språk din wiki använder så att bara relevanta ändringar syns.

Det här är en förbättring som efterfrågats av många användare från olika projekt. Vi hoppas att den kan hjälpa dig övervaka förändringar av beskrivningar på Wikidata som påverkar din wiki och att den underlättar arbetet med att förbättra datakvalitén på Wikidata och Wikimedias andra wikier.

Obs: Om du inte integrerat Wikidata med bevakningslistan på länge är det nu ett bra tillfälle att ge den en ny chans! Den här funktionen har förbättrats sedan starten och innehållet som visas är nu mer exakt och användbart än när den först introducerades 2015.

Om du stöter på några problem eller vill lämna återkoppling, gör det gärna i den här Phabricator-tråden. Tack!

Lea Lacroix (WMDE) 12:19, 25 November 2020 (UTC)[reply]