Jump to content

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Eleccions al Consell Wikimedia 2007
OrganitzacióNomés els membres del Wikimedia Board Election Steering Committee poden editar la versió en anglès d'aquesta pàgina a meta.


Hola a tots,

El procés electoral 2007 al Consell d'Administració de la Fundació Wikimedia començarà el 10 de juny del 2007. Els participants de projectes Wikimedia tindran l'oportunitat d'escollir tres persones que representaran els col·laboradors de Wikimedia d'arreu del món. Els tres candidats que resultin guanyadors seran elegits membres del Board of Trustees per un termini de dos anys que finirà el juny del 2009. La confiança que els membres del Consell reben els atorga la màxima autoritat per a la presa de decisions sobre el conjunt de la Fundació Wikimedia.

La elecció utilitzarà el mètode de votació per aprovació mitjançant un software específic (encara en discussió). Abans de la fase de votació es realitzarà una fase de recollida de suports, on cada candidat necessitarà que un nombre determinat de wikimedians avalin la seva candidatura. Per a l'elecció final, els electors podran votar tants candidats com vulguin. Els candidats amb més vots sortiran escollits. En cas d'empat s'anunciarà una segona votació de desempat.

La fase de votació serà secreta (els noms dels votants i dels candidats als quals donen suport no apareixeran als wikis). El recompte de vots serà realitzat per una organització externa que s'està decidint.

Candidats

[edit]

Els qui vulguin presentar candidatura hauran d'omplir un formulari al Meta-wiki en un termini que va des de les 00:00 (UTC) del 10 de juny del 2007 a les 23:59 (UTC) del 23 de juny del 2007. No s'acceptaran les candidatures presentades posteriorment. Per a ser acceptat com a candidat, s'hauran d'acomplir tres requisits:

1. Ésser col·laborador registrat amb compte d'usuari en algun projecte de Wikimedia, haver realitzat la primera edició amb aquest compte abans de l'u de juny del 2006 (un any d'antiguitat) i tenir un mínim de 400 edicions fetes abans de l'u de juny del 2007 en aquest compte.

2. Donar a conèixer el seu nom real i tenir com a mínim 18 anys d'edat. (Com que les identitats dels membres del Consell són d'interès públic, no és possible ocupar-hi un càrrec anònimament o sota un pseudònim).

3. Rebre el nombre mínim requerit de suports per part dels electors. Les signatures de suport dels wikimedians es col·locaran en una pàgina específica durant el període d'acceptació de candidatures.

Els candidats tindran com a mínim dues setmanes per a donar-se a conèixer a la resta de la comunitat Wikimedia per mitjà d'una presentació de candidat. Els coordinadors de traducció intentaran traduir les presentacions dels candidats a diferents llengües abans del principi de la votació. Cal recordar que com abans escriguin els candidats la seva presentació, a més idiomes diferents podran ésser traduïdes.

Votants

[edit]

Per a tenir dret a vot cal ser col·laborador registrat amb compte d'usuari en com a mínim un projecte Wikimedia, haver realitzat la primera edició d'aquest compte abans de l'u de març del 2007 (antiguitat de tres mesos), i tenir un mínim de 400 edicions fetes abans de l'u de juny del 2007 amb aquest compte.

Els votants poden donar suport a un màxim de tres candidats. Els qui siguin candidats podran donar suport a dos dels altres candidats. Podeu trobar més informació sobre el procés de les signatures de suport necessàries en la pàgina específica.

No es poden sumar les edicions fetes amb usuaris o projectes diferents per a arribar a les 400 requerides per a votar: caldrà tenir les 400 col·laboracions en un mateix projecte de Wikimedia i, per a votar i donar signatures de suport, la primera edició d'aquest compte haurà de ser anterior a l'u de juny del 2007; i per a ser candidat, haurà de ser anterior a l'u de juny del 2007.

Encara que compliu els requisits per a poder votar en diferents projectes només podeu votar amb un dels vostres comptes.

Calendari

[edit]

Presentació de candidatures:

  • Comença a les 0:00 (UTC) del dissabte 10 de juny del 2007.
  • Acaba a les 23:59 (UTC) del dissabte 23 de juny del 2007.

Recollida de signatures de suport:

  • Comença a les 0:00 (UTC) del dissabte 17 de juny del 2007.
  • Acaba a les 23:59 (UTC) del dissabte 23 de juny del 2007.

Votació:

  • Comença a les 0:00 (UTC) del dijous 28 de juny del 2007.
  • Acaba a les 23:59 (UTC) del dissabte 7 de juliol del 2007.

La votació serà secreta (els noms dels votants i dels candidats als quals donen suport no apareixeran als wikis). El recompte de vots serà realitzat per una organització externa que s'està decidint.


Traductors

[edit]

Si coneixeu altres idiomes podeu ajudar en la traducció d'aquesta nota i en la seva publicació als diferents projectes de Wikimedia d'aquells idiomes. Un cop fet, comuniqueu-ho a Meta en la pàgina Board elections/2007/Translations#Wikimedia projects.

Si parleu anglès i voleu col·laborar amb la traducció al català (o algun idioma) d'altres pàgines sobre les eleccions, contacteu amb els coordinadors a Board elections/2007/Translations#Coordinators by languages.

Per a preguntes, podeu usar les discussions corresponents a les diferents pàgines sobre la votació o contactar amb algun membre de la Comissió electoral (a sota).

Finalment, donem ànim i desitgem sort a tots els candidats de les eleccions.

Sincerament,
Kizu Naoko
Philippe
Jon Harald Søby
Newyorkbrad

22:42 (UTC) 9 de juny del 2007, Wikimedia Board Election Steering Committee 2007.