Fundraising 2010/Messages/hr

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search


Ostali jezici


  Upoznavanje       Poruke       Odbor       Testiranje       Prijevod       Vijesti    

Uvod[edit]

Zaglavne poruke koje ćemo objavljivati tijekom prikupljanja donacija naša je prigoda za privući pozornost potencijalnih donatora. Iako je Zaklada Wikimedija angažirala konzultante za poruke (označenih suradničkim imenom "Watershed" ili "OMP"), iskustvo pokazuje da iz same Wikimedijine zajednice često dolaze najkreativnije i najinovativnije krilatice za poruke u zaglavljima.


Sve poruke za prikupljanje donacija, i od zajednice i konzultanata, će se predlagati ovdje i o svim porukama će se raspravljati ovdje. Treba nam Vaša povratna informacija, stoga Vas molimo neka predlažete zaglavne poruke i raspravite o konceptima istih. O zaglavnim porukama koje ćemo na kraju izabrati odlučivat će nekoliko čimbenika, uključujući i prihode koje ćemo prikupiti u četvrtak kada budemo testirali zaglavne poruke, podatke o ciljanoj skupini te praćeno klikanje.

Principi[edit]

  1. Zaglavne poruke koje rabimo poručivat će tko smo mi kao zajednica i koje su naše središnje vrijednosti i načela.
  2. Testirati ćemo ih često i u ranoj fazi. Zaglavne poruke koje ćemo na kraju rabiti biti će najbolja koja imamo na raspolaganju.
  3. Suradnja je središnja točka ove kampanje: obavijesti će se komentirati javno, primat će se zamisli od svatkoga tko ima veliku zamisao, testirat će ih se, zajednice će ih lokalizirati i svi podatci koje rabimo će biti javno dostupni lokalnim zajednicama da bi ih mogle analizirati.

Predložite zaglavnu poruku![edit]


Želite li predložiti zaglavnu poruku?
(→ Predložite zaglavnu poruku koja nije na hrvatskom jeziku )


Zaglavne poruke koje zajednica bude uvjerljivo poduprijela će se označiti zvjezdicom Vista-keditbookmarks.png za buduće testiranje.

Vrste zaglavnih poruka[edit]

Kad nam pristigne više prijedloga, objavit ćemo i kategorije za zaglavne poruke.

Hrvatski (hr)[edit]

Predložene zaglavne poruke i komentari

Pogledajte i[edit]