Movement Charter/Drafting Committee/Elections/Results/Announcement/su

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Movement Charter/Drafting Committee/Elections/Results/Announcement and the translation is 100% complete.

Nepangkeun anggota anyar Komite Perumus Piagam Gerakan

Prosés pamilihan Komite Perumus Piagam Gerakan geus réngsé.

Komite sagancangna bakal ngayakeun sawala pikeun mitembeyan makarya. Komite bisa nunjuk nepi ka tilu aonggota lianna pikeun jadi cukang karageman jeung kasenjangan kaahlian.

Lamun anjeun aya kereteg pikeun aub dina prosés panyusunan Piagam Gerakan, tuturkeun pamutahiranana di Méta tur gabung ka grup Telegram.

Panuhun ti tim Tata Keloka jeung Strategi Gerakan