Estratègia del Moviment/Iniciatives/Eines multiwiki

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Movement Strategy/Initiatives/Cross-Wiki Tools and the translation is 100% complete.

Eines multiwiki

Millorar l'experiència d'usuari de la plataforma Wikimedia implica fer eines més fàcils d'utilitzar en tots els diferents projectes Wikimedia. Actualment, per exemple, moltes o la majoria de plantilles s'han de copiar manualment d'un projecte Wikimedia a un altre. Això vol dir que la majoria de plantilles no estan disponibles en wikis més petits. Una manera possible d'arreglar això és creant plantilles globals. Aquestes plantilles i eines també haurien de ser fàcils d'adaptar en diferents idiomes, per exemple: a idiomes amb escriptura de dreta a esquerra. Una part d'aquesta iniciativa inclou la millora de la documentació de les eines actuals per facilitar-ne l'adaptació i la reutilització.

Eines per connectar funcions entre diversos projectes i idiomes per proporcionar una experiència millorada del coneixement en l'ecosistema Wikimedia per a un interès particular, necessitat d'informació o consulta.

Participa-hi

Discussió

Uniu-vos o inicieu una discussió a Meta o a l'espai "Millorar l'experiència d'usuari" del Fòrum de l'Estratègia del Moviment .

Crea

Sol·liciteu una beca per a la implementació de l'Estratègia del Moviment per crear un projecte que faci avançar aquesta iniciativa.

Demana ajuda

Si necessiteu ajuda per participar-hi, no dubteu a posar-vos en contacte directament amb membres de l'equip d'Estratègia i Governança del Moviment. Estan aquí per ajudar-vos!

Podeu escriure a l'equip en qualsevol dels 19 idiomes (llistats a la pàgina de l'equip), tot escrivint un correu electrònic a: strategy2030@wikimedia.org

Initiative Project Stakeholder type Project lead Geography of the project Implementation Phase
16. Cross-project tool development and reuse Overall Initiative Coordination
16. Cross-project tool development and reuse WMF
16. Cross-project tool development and reuse Proposed: Global templates WMF

Documents i discussions relacionades

A continuació, trobareu algunes de les discussions anteriors, textos i versions antigues de les recomanacions de l'Estratègia del Moviment que poden proporcionar més context a aquesta iniciativa: