Estratègia/Moviment Wikimedia/2018-2020/Transició/Converses Globals

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Strategy/Wikimedia movement/2018-20/Transition/Global Conversations and the translation is 100% complete.

Converses Globals
En total, vam organitzar quatre videotrucades de 4 hores anomenades "Converses Globals" (21-22 de novembre i 5-6 de desembre) l'any 2020, en què es va convidar a les comunitats de Wikimedia a nivell mundial a prioritzar les iniciatives de les recomanacions d'estratègia del moviment per als propers 18 mesos. Podeu obtenir més informació sobre el contingut de les converses globals als informes del novembre i desembre.

Aquests van ser els primers esdeveniments d'aquest tipus al moviment Wikimedia i hem publicat un informe amb les àmplies lliçons apreses al respecte. Llegiu-lo!

Seguir en contacte

Per rebre actualitzacions i connectar-vos amb altres membres de la comunitat, no dubteu a seguir aquests canals d'Estratègia:

Esdeveniments de seguiment
A més dels esdeveniments de novembre i desembre centrats en la priorització de les recomanacions de l'Estratègia del Moviment, vam organitzar diverses convocatòries de seguiment de les iniciatives prioritzades. Consulteu les pàgines de les iniciatives i el resum delsesdeveniments per obtenir més informació:
Cluster ACluster BCluster CCluster DCluster ECluster GCluster H