Template:Викимедија Македонија

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search

Овој шаблон ги содржи сите основни информации за Викимедија Македонија. Заради подобра навигација, Ве молиме додавајте го на новоуредените страници.

Wikimedia Macedonia logo mk.svg


Видете исто така[edit]