Jump to content

Template:Community Wishlist Survey/section-bad-idea/ro

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:Community Wishlist Survey/section-bad-idea and the translation is 25% complete.
Outdated translations are marked like this.
 

Clasamentele de vot-suport creează o întârziere prioritară a dorințelor, iar echipa de tehnologie comunitară este responsabilă de evaluarea și abordarea dorințelor populare. Pentru a face acest lucru, investigăm toate dorințele de top și ne uităm atât la factorii de risc tehnici, cât și sociali / politici.

Voturile de împotrivă și voturile neutre sunt foarte utile în ridicarea potențialelor dezavantaje. Pentru dorințe controversate, echilibrăm votul cu o analiză mai consensuală. De exemplu, acest lucru a funcționat în sondajul din 2015: Dorința de a „adăuga o listă de urmărire a utilizatorilor” a primit multe voturi, dar și câteva voturi sincere de opoziție. Am ascultat toate părțile și am luat o decizie cu privire la continuarea proiectului sau nu.

As an example, this worked in the 2015 survey: The wish to "add a user watchlist" received a lot of votes but also some heartfelt Oppose votes. Community Tech listened to all sides, and made a decision on whether to pursue the project or not.