Template:Main Page/Wikimedia Foundation/jv

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Template:Main Page/Wikimedia Foundation and the translation is 100% complete.

Yeyasan Wikimédhia kuwi sawijining yeyasan tanpa bathi sing nduwèni Paladèn Wikimédhia lan jeneng domainé, logo lan mèrk dagang saka kabèh proyèk-proyèk Wikimédhia lan MédhiaWiki. Méta-Wiki iku wiki koordhinasi kanggo macem-macem wiki Wikimédhia.