Translation requests/WMF/News-ro

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
English original text Română
--- content begins here ---

News in iulie[edit]

{{News-ro/2008-07}}

Fundaţia Wikimedia anunţă noi numiri în Consiliul de Administraţie
Jan-Bart De Vreede, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie, a anunţat azi schimbări importante în componenţa consiliului, inclusiv alegerea unui nou preşedinte şi numirea ultimului membrul al Consiliului ales de colectivitate. Informaţii suplimentare (17 iulie 2008)


Membrii Wikimedia de pe glob se pregătesc pentru Wikimania 2008
Săptămâna viitoare, sute de voluntari şi entuziaşti ai Wikimedia se vor întâlni în centrul istoric al tuturor cunoştinţelor, la Biblioteca Alexandrina din Alexandria, Egipt, pentru a patra conferinţă anuală Wikimania. Informaţii suplimentare (9 iulie 2008)News in aprilie[edit]

{{News-ro/2008-04}}

Consiliul de Administraţie anunţă modul de restructurare a Consiliului
Jan Bart de Vreede, vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie, a adus la cunoştinţă azi detalii privitoare la modul restructurare a Consiliului. Prin restructurare se va spori numărul de membri aleşi de diferitele secţii ale Wikimedia şi se vor defini cu mai multă claritate condiţiile pentru alegerea celorlalţi membri. Informaţii suplimentare (26 aprilie 2008)


Consiliul de Administraţie anunţă numirea unui nou trezorier al Consiliului
Consiliul de Administraţie l-a numit pe Dl. Stuart West în funcţia de trezorier al Consiliului. ca The Board of Trustees has appointed Stuart West as the new board treasurer. Dl. West aduce în cadrul Consiliului de Administraţie un spor de experienţă şi de competenţă în problemele de ordin financiar. Informaţii suplimentare (22 aprilie 2008)


Wikimedia angajează personal!
S-a anunţăt deschiderea a trei noi Three new fundraising and development posturi pentru colectarea de fonduri şi pentru dezvoltarea Wikimedia. Ultima dată de primire a închidere a solicitărilor este 15 mai 2008. Informaţii suplimentare (20 aprilie 2008)News in martie[edit]

{{News-ro/2008-03}}

Nicholas Hilliard 021.jpg
Nicholas Hilliard, subiectul articolului cu numărul de ordine 10 milioane

Wikipedia depăşeşte pragul de 10 milioane de articole în cele 250 de limbi în care este editată
Biografia în limba maghiară a unui pictor din secolul al XVI-lea a fost declarată articolul cu numărul de ordine 10 milioane. Informaţii suplimentare (28 martie 2008)


Fundaţia Wikimedia primeşte o donaţie de 500 mii $
Fundaţia Wikimedia anunţă că a primit o donaţie necondiţionată de $500 mii $ de la filantropişţii Vinod and Neeru Khosla. Informaţii suplimentare (27 martie 2008)


Fundaţia Sloan alocă 3 milioane dolari SUA pentru a susţine iniţiativele de îmbunătăţire a calităţii şi de creştere a proiectului Wikipedia
Fundaţia Alfred P. Sloan a anunţat că acordă un sprijin de 3 milioane $ pentru Wikimedia, organizaţia fără scop lucrativ care exploatează Wikipedia, enciclopedia cea mare şi cea mai populară de pe lume. Informaţii suplimentare (25 martie 2008)News in februarie[edit]

{{News-ro/2008-02}}

Egypt.Alexandria.BibliothecaAlexandrina.01.jpg
Biblioteca din Alexandria

Apel pentru participarea la Wikimania 2008
Comitetul de Organizare a Wikimania 2008 acceptă propuneri pentru prezentări, seminarii, întruniri, afişe, spaţii libere şi obiecte artistice de artizanat până la data de 16 martie 2008. Conferiţa va avea loc în vara aceasta la Biblioteca din Alexandria în Egipt. Puteţi consulta indicaţiile pentru prezentarea propunerilor. Sunteţi rugaţi să vizitaţi situl oficial pentru informaţii suplimentare (12 februarie 2008)


Fundaţia Wikimedia face public ultimul bilanţ financiar
Deşi puţin mai târziu decât era intenţionat, suntem mulţumiţi să anunţăm aprobarea, de către Consiliul de Administraţie al Fundaţiei Wikimedia a bilanţului financiar pe exerciţiul 2006/2007. Raportul financiar poate fi găsit pe situl Fundaţiei Wikimedia, la http://wikimediafoundation.org/wiki/Image:Wikimedia_2007_fs.pdf Informaţii suplimentare (Florence Devouard, 8 februarie 2008)