Jump to content

A Wikimedia Alapítvány Közösségi Ügyek Bizottsága/A testvérprojekt életciklus eljárása/Meghívás a visszajelzések megvitatására (MM)

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Meghívás a testvérprojekt életciklusának eljárásának megvitatására

Ez az üzenet további nyelvekre lefordítva megtalálható a Meta-wiki oldalon. Please help translate to your language

Kedves Közösségi Tagok

A Wikimedia Alapítvány kuratóriumának Közösségi Ügyek Bizottsága (CAC) felkér titeket, hogy adjatok visszajelzést a testvérprojekt életciklusára vonatkozó eljárás tervezetéről. Ez az eljárástervezet felvázolja a Wikimédia testvérprojektek megnyitásához és lezárásához javasolt lépéseket és követelményeket, valamint célja annak biztosítása, hogy minden újonnan jóváhagyott projekt sikeres legyen. Ez elkülönül a projektek nyelvi verzióinak megnyitására és lezárására vonatkozó eljárásoktól, amelyeket a nyelvi bizottság vagy a projektek lezárására vonatkozó szabályzat kezel.

Ezen az oldalon megtalálhatjátok a részleteket, valamint azt, hogy hogyan adhattok visszajelzést a mai naptól egészen 2024. június 23-ig, bárhol a Földön.

Ezzel kapcsolatos információkat megoszthattok az érdeklődő projektközösségekkel is, akikkel együtt dolgozhattok vagy támogathatjátok, és abban is segíthettek, hogy az eljárást több nyelvre lefordíthassuk, így az emberek a saját nyelvükön kapcsolódhatnak be a megbeszélésekbe.

A CAC nevében