Wikipédia 15/Surat

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Wikipedia 15/MassMessages/Initial announcement and the translation is 88% complete.

Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Bahasa Melayu • ‎Basa Sunda • ‎Deutsch • ‎English • ‎Esperanto • ‎Lëtzebuergesch • ‎Nederlands • ‎Scots • ‎Türkçe • ‎asturianu • ‎azərbaycanca • ‎dansk • ‎emiliàn e rumagnòl • ‎español • ‎euskara • ‎français • ‎interlingua • ‎italiano • ‎magyar • ‎norsk bokmål • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎română • ‎slovenčina • ‎suomi • ‎svenska • ‎Ελληνικά • ‎русский • ‎српски / srpski • ‎українська • ‎ייִדיש • ‎العربية • ‎سنڌي • ‎فارسی • ‎پښتو • ‎नेपाली • ‎हिन्दी • ‎বাংলা • ‎தமிழ் • ‎ไทย • ‎မြန်မာဘာသာ • ‎ქართული • ‎中文 • ‎日本語

Jejer: Milangkala Wikipédia ka-15

Milangkala ka-15 Wikipédia, jeung gerakan Wikimédia, geus rék datang! Hayu urang ngarancang kariaan pikeun 15 Januari 2016.

Minangka panglalanyah sabudeureun ka-15, aya kaca di Méta pikeun Wikipedia 15. Hasilna, rencanana ieu kaca bakal dieusi ku:

  1. Sumberdaya pikeun ngararancang acara jeung tepung lawung sacara lokal pikeun kariaan ka-15.
  2. Informasi lengkep ngeunaan babagi poto, vidéo, carita, eusi Wikipédia, jeung média lianna.
  3. Jurus pikeun ngeupanan ka média lokal pikeun ngaliput acara anjeun.

Ayeuna, eusi kaca di méta lolobana kosong kénéh. Urang réréongan pikeun nambahan informasi dina éta kaca sababaraha bulan ka hareup nepi ka mangsana kariaan Januari. Mangga tulis, édit, sarta sawalakeun naon baé pikeun kariaan milangkala ka-15 Wikipédia!

Diantos!

-Tim Komunikasi Yayasan Wikimédia