Comitè d'afiliacions/Missatges en massa/Logos RFC de grups d'usuaris Wikimedia - Maig 2014

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Affiliations Committee/MassMessages/Wikimedia user group logos RFC - May 2014 and the translation is 100% complete.

Això és una actualització del Comitè d'Afiliacions de Wikimedia. Les traduccions estan disponibles.

El Comitè d'Afiliacions està demanant comentaris en les millors pràctiques proposades per als logotips dels grups d'usuaris de Wikimedia. El comitè es mantindrà obert fins el dissabte 24 de maig del 2014.

Ja hi ha un format estàndard utilitzat per capítols, i aquest format s'aplica també a les organitzacions temàtiques. Els capítols i les organitzacions temàtiques també han treballat amb la Fundació Wikimedia legalment en el passat sobre logotips personalitzats. Els grups d'usuaris de Wikimedia també poden crear logotips personalitzats, la nova política de marques registrades permet que els logotips es basin en la comunitat o en els logotips de la Fundació Wikimedia. Tot i això, queda una pregunta de les millors pràctiques per als logotips dels grups d'usuaris estàndard.

Si us plau, fes qualsevol comentari o pregunta sobre Meta-Wiki a Comitè d'Afiliacions/RFCs/Lgotips de grups d'usuaris de Wikimedia.

Gràcies - Comitè d'Afiliacions de Wikimedia

Publicat per entrega de missatges MediaWiki 23.14, 14 de maig del 2014 (UTC) • TradueixAjudaSubscriu-te o anul·la la subscripció.