Jawatankuasa Gabungan/MassMessages/kumpulan pengguna logo Wikimedia RFC - Mei 2014

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Affiliations Committee/MassMessages/Wikimedia user group logos RFC - May 2014 and the translation is 100% complete.

Ini merupakan kemaskini dari Jawatankuasa Wikimedia Gabungan. Terjemahan boleh didapati.

Jawatankuasa Gabungan sedang menjemput ulasan bagi cadangan amalan terbaik bagi logo kumpulan pengguna Wikimedia. Jawatankuasa ini akan mendapatkan input masyarakat sehingga Sabtu, 24 Mei 2014. Selepas menimbangkan input masyarakat, Jawatankuasa Gabungan akan menerbitkan garis panduan Meta-Wiki untuk logo kumpulan pengguna Wikimedia.

Sudah terdapat format piwaian yang digunakan oleh chapter, dan juga format yang digunakan bagi organisasi tematik. Chapter dan organisasi tematik juga telah bekerjasama dengan perundangan Yayasan Wikimedia pada masa lalu bagi logo khusus. Kumpulan pengguna Wikimedia juga boleh mewujudkan logo khusus, dan dasar tanda niaga yang baru membolehkan bagi logo yang berdasarkan komuniti atau logo Wikimedia Foundation. Bagaimanapun, masih ada persoalan mengenai amalan terbaik bagi logo piawaian kumpulan pengguna.

Sila kemukakan sebarang ulasan atau sebarang soalan mengenai Meta-Wiki di Affiliations Committee/RFCs/Wikimedia logo kumpulan pengguna Wikimedia.

Terima kasih - Jawatankuasa Gabungan Wikimedia

Diletakkan oleh penghantar perutusan MediaWiki 23:14, 14 May 2014 (UTC) • TerjemahDapatkan bantuanLanggan atau berhenti melanggan.