Jump to content

Free Bassel/MassMessages/2015 Free Bassel banner straw poll/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Bassel Khartabil/MassMessages/2015 Free Bassel banner straw poll and the translation is 100% complete.

Aquest és un missatge sobre el bàner proposat de Bassel Llibertat 2015. Les traduccions estan disponibles.

Hola a tothom,

Aquest missatge és per informar a tots els col·laboradors de Wikimedia que acaba de començar una consulta a Meta-Wiki, on es demana la vostra implicació.

Alguns ja sereu conscients, un petit grup de voluntaris de Wikimedia ha proposat una campanya de bàner per informar els lectors de la Viquipèdia sobre la situació urgent del nostre company viquipedista, desenvolupador de programari de codi obert i activista de Creative Commons, Bassel Khartabil. S'ha preparat un exemplar del bàner i pàgina explicativa, i s'ha traduït a una mitja dotzena d'idiomes per traductors voluntaris.

Estem buscant a la teva participació per decidir si la comunitat mundial de Wikimedia aprova iniciar una campanya de bàner demanant als lectors de la Viquipèdia que exigeixin al govern sirià l'alliberament d'en Bassel de la presó. Entenem que una campanya com aquesta no tindria precedents en la història de la Viquipèdia, i és per això que estem buscant el major consens possible entre la comunitat.

Donada la situació urgent d'en Bassel i l'atapeïda agenda resultant, us demanem a tots que us involucreu en la votació i la discussió en la major mesura possible, i que ho difonguin entre les vostres comunitats tan aviat com sigui possible.

(Disculpes per escriure en anglès; si us plau, traduïu amablement aquest missatge en la vostra llengua.)

Gràcies per la teva participació!

Publicat per MediaWiki message delivery 21:41, 25 de novembre de 2015 (UTC) • TradueixDiscussió