Jump to content

Bassel Khartabil/MassMessages/2015 Free Bassel banner straw poll/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Bassel Khartabil/MassMessages/2015 Free Bassel banner straw poll and the translation is 100% complete.

Dit is een bericht met betrekking tot de voorgestelde 2015 Free Bassel banner. Er zijn vertalingen beschikbaar.

Hallo allemaal,

Dit is om alle Wikimedia-bijdragers te informeren dat er net op Meta-Wiki een onofficiële peiling is gestart om uw betrokkenheid te zoeken.

Zoals sommigen van jullie misschien weten, heeft een kleine groep Wikimedia-vrijwilligers een bannercampagne voorgesteld om Wikipedia-lezers te informeren over de urgente situatie van onze mede-Wikipediaan, open source softwareontwikkelaar en Creative Commons-activist, Bassel Khartabil. Een voorbeeld van een banner en een uitleg zijn nu klaar, en vertaald in ongeveer een half dozijn talen door vrijwillige vertalers.

We zijn op zoek naar uw betrokkenheid om te beslissen of de hele Wikimedia-gemeenschap een bannercampagne goedkeurt waarin Wikipedia-lezers worden gevraagd om de Syrische regering op te roepen Bassel vrij te laten uit de gevangenis. We begrijpen dat een campagne als deze ongekend zou zijn in de geschiedenis van Wikipedia, daarom streven we naar een zo breed mogelijke consensus onder de gemeenschap.

Gezien de urgente situatie van Bassel en de daaruit voortvloeiende krappe planning, vragen we iedereen om betrokken te raken bij de peiling en de discussie in de breedst mogelijke mate, en deze zo snel mogelijk te promoten onder uw gemeenschappen.

.

Bedankt voor uw deelname!

Posted by the MediaWiki message delivery 21:41, 25 November 2015 (UTC) • TranslateGet help