Jump to content

Kategória:Problémák

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Category:Issues and the translation is 100% complete.
Translate
Ez a lap egy kategória.

Ez egy olyan gyűjtemény, ahol a mozgalom és a projectek előtt álló legfőbb problémákat gyűjtöttük össze.

Néhány ilyen probléma megoldása elvezetett minket a jelenleg használható eszközök kifejlesztéséhez és jelenlegi irányelveink megalkotásához.

Néhány nehéz téma, nehéz kérdés és kitartó taktikai vagy stratégiai téma, amelyet még fejleszteni vagy megoldani kell.

Mindegyikhez tartozik egy oldal, mely összefoglalja az adott kérdéssel kapcsolatos irányelvek, a tervezés és a prioritások jelenlegi helyzetét.

Jegyzetek:

  • Néhány kérdéssel már régen foglalkoztak utoljára, és a jelenleg hivatkozott oldal jelentős frissítésre szorul.
  • Néhány kérdéssel nem foglalkoztak a Meta egyetlen oldalán, és több munkára van szükség ahhoz, hogy a különböző oldalakat egy összefoglaló oldallá lehessen egyesíteni. Ezekben az esetekben csak egyetlen legfelső szintű oldal szerepel ebben a kategóriában; kérjük, keressen a Metán további releváns munkákat (különösen bizonyos fejezetek vagy nyelvi projektek dokumentálhatták saját regionális megközelítésüket ezekkel a kérdésekkel kapcsolatban).
  • Sok kérdéssel a Stratégia wiki is foglalkozott, és azokat ide kell visszavikizálni. (A 2011-es következtetésünk az volt, hogy a stratégia wikit vissza kellene olvasztani a Meta wikibe, amikor az a wiki lezárult az új szerkesztések előtt.)

A problémák nem feltétlenül igényelnek azonnali megoldást, csak időnként el kell olvasni és frissíteni kell őket. Sok álláspontnak, beleértve az elítélő vagy elfogult nyelvezetű álláspontokat is, kell kialakulnia ahhoz, hogy egy kérdés jól kidolgozottnak tekinthető legyen. Ha egy oldal zavarossá válik, a TIPAESA formátum használható arra, hogy több álláspontot és nézőpontot egyazon oldalon összhangban tartsunk.

Subcategories

This category has the following 20 subcategories, out of 20 total.

C

D

E

G

I

L

M

P

Q

R

V

Pages in category "Kategória:Problémák"

This category contains only the following page.