Jump to content

Category:Issues/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Category:Issues and the translation is 100% complete.
Translate
Deze pagina is een categorie.

Dit is een verzameling van belangrijke problemen waarmee de projecten en de movement te maken hebben.

Sommige problemen zijn kwesties die tot de ontwikkeling van de huidige hulpmiddelen en beleid hebben geleid.

Sommige zijn moeilijke onderwerpen, moeilijke vragen en aanhoudende tactische of strategische onderwerpen die nog niet zijn ontwikkeld of opgelost.

Elk van deze pagina's moet een samenvatting hebben van de huidige stand van beleid, planning en prioriteiten met betrekking tot het onderwerp.

Opmerkingen:

  • Sommige problemen zijn lang geleden voor het laatst aangepakt en de nu gelinkte pagina moet aanzienlijk worden bijgewerkt.
  • Sommige problemen zijn niet op een enkele pagina op Meta aangepakt en er is meer werk nodig om de verschillende pagina's hier te combineren tot een overzichtspagina. In deze gevallen wordt slechts één pagina op het hoogste niveau in deze categorie vermeld. zoek op Meta naar aanvullend relevant werk (met name specifieke verenigingen of taalprojecten kunnen hun eigen regionale aanpak van deze kwesties hebben gedocumenteerd).
  • Veel problemen werden ook behandeld op de speciale Strategie-wiki en zouden hier teruggekoppeld moeten worden. (Onze conclusie in 2011, toen die wiki gesloten was voor nieuwe bewerkingen, was dat de strategie-wiki weer samengevoegd moest worden met Meta.)

Problemen hoeven niet per se onmiddellijk te worden opgelost, ze hoeven alleen maar af en toe te worden gelezen en bijgewerkt. Veel posities, waaronder posities in veroordelende of bevooroordeelde taal, moeten evolueren voordat een kwestie als goed uitgewerkt kan worden beschouwd. Als een pagina verwarrend wordt, kan de vorm TIPAESA worden gebruikt om meerdere standpunten en standpunten op dezelfde pagina op één lijn te houden.

Subcategories

This category has the following 21 subcategories, out of 21 total.

C

D

E

G

I

L

M

P

Q

R

V

Pages in category "Issues/nl"

This category contains only the following page.