ESEAP Hub

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page ESEAP Hub and the translation is 67% complete.
Outdated translations are marked like this.
Next meeting (virtual): 10 desembre 2023Quoca, la mascota oficial de l'ESEAP

La Cooperació Regional Wikimedia a l'Est, Sud-est asiàtic i el Pacífic (ESEAP) és una col·laboració regional composta per nacionalitats i afiliats de Wikimedia d'Indonèsia, Taiwan, Austràlia, Corea, Tailàndia, les Filipines, Malàisia, Myanmar, Nova Zelanda, Hong Kong i Vietnam. També hi ha membres de nacionalitats i comunitats informals de Brunei, Cambodja, la Xina, el Japó, Laos, Macau, Mongòlia, Papua Nova Guinea, Singapur, Timor Oriental i els països insulars del Pacífic Estats Federats de Micronèsia, Fiji, Kiribati, illes Marshall, Nauru, Palau, Samoa, Salomó, Tonga, Tuvalu i Vanuatu.

L'ESEAP Hub és una plataforma per animar les comunitats de la regió a compartir les seves experiències i idees i a trobar oportunitats de col·laboració amb altres comunitats de la regió. El Hub també animarà les comunitats a publicar notícies i informes de les seves comunitats a aquesta plataforma que s'integraran en butlletins periòdics per ajudar a construir la comprensió mútua. Aquest portal també servirà de porta d'entrada per comunicar-se millor amb la comunitat internacional.

Contacte

Es poden publicar consultes o anuncis generals a la pàgina de discussió.

L'equip bàsic de l'ESEAP organitza la reunió general cada segon o tercer dissabte de mes. Per posar-vos en contacte amb ells, parleu amb Exec8 o Gnangarra.

Per contactar amb afiliats individuals, consulteu les pàgines grogues.

Esdeveniments

Article principal: ESEAP Hub Meetings