Jump to content

Hjælp:Indhold

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Help:Contents and the translation is 85% complete.
Outdated translations are marked like this.

Denne hjælpeside indeholder en liste over vejledninger og enkelt-emne hjælpefiler til MediaWiki-software, der er samlet på hovedsiden meta.wikimedia.org . Det er gradvist blevet flyttet til www.mediawiki.org hjemmesiden. Wikimedias Meta-Wiki var tidligere, hvor sådanne dokumenter blev administreret, og også hvor forslag blev diskuteret før MediaWiki blev oprettet. Der findes stadig indhold, som skal flyttes eller ændres.

Denne hjælpeside er kun til MediaWiki-wikisoftwaren. Mange MediaWiki-drevne wikier har stadig et hjælpelink, der peger på denne side. Hvis du kom hertil fra en wiki baseret på anden software, eller du leder efter hjælp, der ikke er relateret til MediaWiki-software, kan vi ikke hjælpe dig.

MediaWiki er en gratis software wiki maskine licenseret efter GNU General Public License. Det benyttes på mange hjemmesider, herunder denne.

Håndbog afsnit

Hjælpesiderne er sorteret efter brugertype, for læsere og redaktører. Hjælpesider til moderatorer, systemadministratorer og udviklere er nu tilgængelige i de respektive afsnit.

For læsere

For skribenter

For moderatorer

Denne del af håndbogen findes nu i administrator afsnittet på webstedet MediaWiki.org.

For system-administratorer

Denne del af håndbogen findes nu i sysadmin afsnittet på webstedet MediaWiki.org.

For udviklere

Denne del af håndbogen findes nu i udvikler afsnittet på webstedet MediaWiki.org.

Appendiks

Håndbog

Se også