Jump to content

Movement Charter/Drafting Committee/Announcement 2021 07 27/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Movement Charter/Drafting Committee/Announcement 2021 07 27 and the translation is 100% complete.

Convocatòria de candidats al Comitè Redactor de la Carta del Moviment

Estratègia del Moviment anuncia la convocatòria de candidats al Comitè Redactor de la Carta del Moviment. La convocatòria s'obre el 2 d'agost de 2021 i es tanca el 14 de setembre de 2021.

S'espera que el Comitè representi la diversitat del Moviment. La diversitat inclou el gènere, la llengua, la geografia i l'experiència. Inclou la participació en projectes, afiliats i la Fundació Wikimedia.

No es requereix fluïdesa en anglès per ser membre. Si cal, es proporciona suport per a la traducció i la interpretació. Els membres rebran una bonificació per compensar els costos de participació. És de 100 dòlars dels EUA cada dos mesos.

Cerquem persones que tinguin algunes de les següents habilitats:

  • Sàpiguen escriure en col·laboració (l'experiència demostrada és un avantatge)
  • Estiguin preparades per trobar compromisos.
  • Se centrin en la inclusió i la diversitat.
  • Tinguin coneixement de les consultes comunitàries.
  • Tinguin experiència de comunicació intercultural.
  • Tinguin experiència en governança o organització en associacions sense ànim de lucre o en comunitats.
  • Tinguin experiència negociant amb diferents parts.

Es preveu que el Comitè comenci amb 15 persones. Si hi ha vint o més candidats, es produirà un procés mixt d'eleccions i selecció. Si hi ha 19 candidats o menys, es fa el procés de selecció sense eleccions.

Ajudareu a avançar Wikimedia en aquest important paper? Envieu la vostra candidatura aquí. Poseu-vos en contacte amb strategy2030(_AT_)wikimedia.org pels dubtes.