Stewards/Elections 2013/Introduction/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Stewards/Elections 2013/Introduction and the translation is 50% complete.
  • Kujdestarë të re janë zgjedhur afërsishtë një herë në vitë. Kujdestarë kryejnë detyrë teknike në të gjithë Wikimedia wikis bazuar nga konsensus komuniteti dhe nga politikë Kujdestarë* duke ndryshuar qasje e përdoruesit, duke vështruar informacionet e përdorësit në rast të abuzimit, e kështu me radhë (shiko detajet).
  • Parashtresat e kandideve janë hapur nga 15 Janar 2013, 00:00 deri në 28 Janar 2013, 23:59 (UTC). Pyetje për kanditat duhen të dorëzohen përpara datës 27 Shkurt 2013, 23:59 (UTC).
  • Votimi do filloj në 8 Shkurt 2013, 00:00 dhe të pëfundoj 27 Shkurt 2013, 23:59 (UTC). Kanditat duhen të plotësojnë kriteret dhe të marrin të paktën 30 vota në favor me një 80% raport i mbështetur. Ju mund ndiçni rezultatet me statistika të mbledhura.