Jump to content

Univerzalni kodeks ponašanja/Smjernice za provedbu/Glasovanje/Objava

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Universal Code of Conduct/Enforcement guidelines/Voting/Announcement and the translation is 100% complete.

Ne zaboravite sudjelovati u razgovorima UCoC i glasovanju za ratifikaciju!

Ova poruka je dostupna na drugim jezicima na stranici Meta-wiki.

Pozdrav svima,

Glasovanje putem SecurePoll sistema, od 7. do 21. ožujka 2022, zakazano je kao dio procesa ratifikacije smjernica za provedbu Univerzalnog kodeksa ponašanja (UCoC). Birači s pravom glasa pozvani su da odgovore na pitanje i podijele komentare. Pročitajte podatke o glasačima i pojedinosti o biračkom pravu. Birači trebaju odgovoriti na pitanje podržavaju li provođenje Univerzalnog kodeksa ponašanja na temelju predloženih smjernica.

Univerzalni kodeks ponašanja (UCoC) daje temelj prihvatljivog ponašanja za cijeli pokret. Revidirane smjernice za provedbu objavljene su 24. siječnja 2022. kao predloženi način primjene ovog akta u cijelom pokretu. Priopćenje Odbora Zaklade Wikimedia poziva na proces ratifikacije u kojem će birači s pravom glasa imati priliku podržati ili usprotiviti se usvajanju Smjernica za provedbu UCoC-a. Članovi Wikimedia zajednice pozvani su da prevode i dijele važne informacije. Za više informacija o UCoC, molimo pogledajte stranicu projekta i često postavljana pitanja na Meta-wiki.

Na rasporedu su događaji na kojima možete razgovarati i saznati više:

Svoje komentare i prijedloge možete ostaviti na Meta-wiki stranicama za razgovor na bilo kojem jeziku. Također možete kontaktirati bilo koji tim putem e-pošte: msg(_AT_)wikimedia.org ili ucocproject(_AT_)wikimedia.org

Lijep pozdrav,

Tim za Strategiju i upravljanje pokretom
Zaklada Wikimedija