Gebruiker:Elitre (WMF)/Wikidata bewerkaankondiging

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page User:Elitre (WMF)/Wikidata editing announcement and the translation is 100% complete.

Bewerken van Wikidatabeschrijving in de Wikipedia Android app

Bewerken van Wikidatabeschrijving kun je binnenkort met de Wikipedia app voor Android. Hoewel dit in de eerste plaats Wikidata betreft zullen de veranderingen ook invloed hebben op de mobiele versies van Wikpedia, zodat mobiel gebruikers de beschrijving direct kunnen bewerken onder de titel van de pagina en de zoekresultaten.

We zijn hier een paar maanden geleden mee begonnen op een paar Wikipedias (Russisch, Hebreeuws en Catalaans), en daarna naar alle andere, behalve de to tien naar gebruik binnen de app en we hebben positieve resultaten gezien, inclusief talrijke goede bijdragen in de vorm van nieuwe en bijgewerkte beschrijvingen en weinig vandalisme.

We zijn nu klaar voor de volgende fase, dat is het beschikbaar stellen in de komende weken voor de Duitse, Italiaanse, Franse, Spaanse, Japanse, Nederlandse, Portugese, Turkse en Chinese Wikipedia. De Engelstalige Wikipedia krijgt het later dit jaar. Zoals altijd, als je ergens zorgen over hebt, neem dan alsjeblieft contact op on wiki op de overlegpagina voor dit project, of email naar reading@wikimedia.org. Dank je wel!

-DBrant (WMF) ~~~~~