User:Keegan (WMF)/VisualEditor/24September

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page User:Keegan (WMF)/VisualEditor/24September and the translation is 80% complete.
Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Bahasa Melayu • ‎English • ‎català • ‎eesti • ‎galego • ‎norsk bokmål • ‎norsk nynorsk • ‎suomi • ‎українська

Visuaalinen muokkain 24. syyskuuta

Terveiset Wikimedia-säätiöltä, Wikipedian muokkaajat. Kirjoitan tämän ilmoittaakseni Visuaalisen muokkaimen muokkaustoiminnosta. Se on uusi visuaalinen tapa muokata Wikipediaa. Me haluaisimme lisätä Visuaalisen muokkaimen tähän Wikipediaan pian ja saada muokkaajien mielipiteitä uudesta alustasta.

Kokeillaksesi Visuaalista muokkainta, voit ottaa sen käyttöön menemällä "Asetukset" "Muokkaus" → "Käytä Visuaalista muokkainta". Tehtyäsi tämän, näet kaksi vaihtoehtoa artikkelin muokkaamiseksi. Me otamme vastaan palautteesi, ja haluaisimme tietää kaikista ongelmista tai "bugeista", jotka ovat tulleet vastaan fi.wikissä. On myös tärkeää, että Visuaalisen muokkaimen painikkeet ja nimet ovat käännetty suomeksi, mukaan lukien useat tärkeät käyttöohjeet. Jos sinulla on englannin kielen taitoja, voit auttaa Translatewiki.netissä ja Visuaalisen muokkaimen Käännöskeskuksessa mediawiki.org:ssa. Sinulla täytyy olla tunnus Translatewiki.netissä kääntääksesi.

Suunnittelemme ottavamme Visuaalisen muokkaimen käyttöön täällä tiistaina 24. syyskuuta, ellei löydy yhtään kriittisiä bugeja tietystä Wikipediasta kokeilun aikana. Visuaalisen muokkaimen käyttöön ottaminen kaikille auttaa ohjelmiston kehittämistä ja parantamista kaikille käyttäjille sopivaksi. Käyttöönoton jälkeen uusi muokkain näytetään painikkeena joka sivulla muokataksesi käyttäen wikitekstiä, ja voit ottaa sen pois käytöstä asetuksissasi, jotta et enää näe sitä, kun se on beetavaiheessa. Toivomme, että et tee sitä, koska se voisi rajoittaa mahdollisuuksia löytää, kuinka voimme tehdä Visuaalisesta muokkaimesta paremman suomenkieliseen Wikipediaan. Vaihtoehto wikitekstiä muokaten ei tule poistumaan. Kiitos kommenteistasi, ja mukavaa muokkailua.