Wikipedia 20/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Wikipedia 20 and the translation is 23% complete.
Outdated translations are marked like this.
Wikipedia20 animated cake 1MB.gif Ndani historitë tuaja!
Dëshiron të ndihmosh përkthimin? Përkthe mesazhet që mungojnë.
Wikipedia mbushë “20” në datë 15 Janarë 2021

Kjo faqe Meta-Wiki Wikipedia 20 është një kornizë fillestare që bashkësia globale e Wikimedia mund të përdorë për të koordinuar rreth ditëlindjes së 20-të të Wikipedia. Ne jemi duke festuar se si njerëzit e bënë Wikipedia atë që është, dhe vetëm njerëzit mund të ndihmojnë në mbajtjen dhe rritjen e saj. Ne jemi duke festuar 20 vjetorin njerëz!

Kjo hapësirë duhet për

Merr pjesë

  • Find an event nearby or remotely or find some helpful resources to help you plan one. We already have more than 100 events, and hope to have many more.
  • Talk to the local press. In the past 20 years, Wikipedia has accomplished extraordinary things. Resources, including a press release template and resources on working with the media, are available to support you in your press outreach efforts.
  • Design a Wikipedia 20 logo. In place of a single mark for Wikipedia 20, we’re making dozens. Add your own with something fun and representative of your community. Just use the visual guide so they share a common sensibility.
  • Explore what the Wikimedia Foundation is doing for Wikipedia 20.
  • Help with translating. Help us get the word out about Wikipedia 20 in as many languages as possible by joining our translation efforts!
    • Lexuesit inkurajohen të bëjnë tweet me hashtagun Special:MyLanguage/Wikipedia 20/Media#social

Gallery