Jump to content

Kultúrák közötti hidak/Díjak

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Bridges across Cultures/Prizes and the translation is 100% complete.
Kultúrák közötti hidak
3. kiadás, 2019. december 1–31.

Értékelési szempontok

Minden újonnan létrehozott vagy feljavított szócikk a versenyen folyamán az alábbi pontrendszer szerint kerül értékelésre:

  • kevesebb mint 5kB hozzáadása - 0 pont
  • 5-20 kB hozzáadása - 10 pont
  • 20-30 kB hozzáadása - 20 pont
  • több mint 30 kB hozzáadása - 30 pont

A kiemelt országokhoz vagy régiókhoz kapcsolódó cikkek további 50% -os bónuszt kapnak pontjaikhoz. Csak a résztvevő kategóriákban létrehozott, és csak a meghirdetett országokhoz kapcsolódó szócikkek kerülnek értékelésre. Listák és galériák nem vehetnek részt a versenyben. Azon szócikkek, amelyek a verseny kezdete előtt legalább 10 kB méretűek, szintén nem vehetnek részt.

A 2020. január 10. előtt törölt, eltávolított tartalmú vagy automatikus fordításként megjelölt cikkeket nem vesszük figyelembe a végeredmények szempontjából.

Abban az esetben, ha egy résztvevő különféle Wikipédia nyelveken szerkeszt, a pontszáma az azonos régióból származó pontjainak összege lesz. Abban az esetben, ha egy résztvevő a verseny több részében is díjat nyer, csak abban a régióban lesz győztes, amelyikben a legtöbb pontot szerzi, a díjat a többi régióban a következő legtöbb pontot szerző résztvevő kapja.

Díjak

Tizenkét díj kerül kiosztásra, a felhasználók szerzett pontjainak megfelelően. Díjat kap a 3 legelső felhasználó a résztvevő régiókból. Ezenkívül a legjobb cikkért is jár díj, régiónként egy, melyet a verseny szervezőbizottsága választ ki.

  • Első helyezett: Egy 250 USD értékű vagy egyenértékű ajándékkártya.
  • Második helyezett: Egy 150 USD értékű vagy egyenértékű ajándékkártya.
  • Harmadik helyezett: Egy 100 USD értékű vagy egyenértékű ajándékkártya.
  • Minőségdíj: 250 USD értékű vagy egyenértékű ajándékkártya.

A verseny fő szervezőjeként Wikimédia Chile olyan nemzetközi weboldalakat fog használni, mint az Amazon vagy hasonlóak, a fent említett díjak átadására. Azonban nem tudjuk biztosítani, hogy ez minden országban vagy joghatóságban lehetséges. A szervező bizottság mindent megtesz annak érdekében, hogy a díjakat minden győztesnek átadja az egész világon.

Contest details
Evaluation and prizes
Countries and articles
Participants
Help
Results