Jump to content

Strategie/Wikimedia-beweging/2017/Hulpmiddelen

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Strategy/Wikimedia movement/2017/Toolkit and the translation is 93% complete.
The following discussion is closed.

Cycle 1 of the discussion is now closed for analysis and sense-making, and the toolkit information may change for Cycle 2. Please join us soon for the next cycle of discussions. Updates in progress

Om alle stemmen van de beweging bij het strategieproces van 2017 te betrekken, roept het strategieteam alle gemeenschappen op om discussies te houden op lokale wiki's, sociale platformen, via video-oproepen, in persoon, via mailinglijsten of op elke andere plaats waar uw gemeenschap actief is.

We vragen vrijwilligers om als discussiecoördinators te fungeren, om zo deze gesprekken op te starten en te verzekeren dat de belangrijkste ideeën en meningen vanuit discussies gedeeld worden met elkaar, zodat we met z'n allen gezamenlijk een strategische richting kunnen identificeren for onze beweging gedurende de komende 15 jaar.

Omdat uw tijd beperkt is heeft het kernteam deze toolkit voorbereid. De documenten en middelen dat het bevat zijn bedoeld om de coördinatie van deze discussies te ondersteunen. Laat gerust een opmerking achter op de overlegpagina indien er andere documenten zijn die u wenst en die het team kan opmaken.

Wat u in deze toolkit kunt vinden


De basis van overeengekomen stellingen voor de discussies.


Een overzicht op hoog niveau van wat elke deelnemer aan de discussie zou moeten weten over de beweging en de toekomst.


Handleidingen om de discussies te voeren.


(Engels) Een sjabloon en proces om de discussies samen te vatten en te delen met andere groepen.