Jump to content

Universal Code of Conduct/Newsletter/2/Global message/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Universal Code of Conduct/Newsletter/2/Global message and the translation is 100% complete.

Notícies sobre el Codi Universal de Conducta – Número 2

Notícies sobre el Codi Universal de Conducta
Número 2, juliol de 2021Llegiu el butlletí complet


Benvinguts al segon número de Notícies sobre el Codi Universal de Conducta. Aquest butlletí ajudarà els wikimedistes a mantenir-se involucrats en el desenvolupament del nou codi i distribuirà notícies, recerques i esdeveniments rellevants relacionats amb el UCoC.

Si encara no ho heu fet, recordeu-vos de subscriure-us a aquí si voleu rebre notificacions sobre futures edicions del butlletí i també deixeu el vostre nom d'usuari aquí si voleu us contactarem per ajudar-vos amb les traduccions en el futur.

  • Revisió de pautes per al compliment del codi - Les reunions inicials del comitè redactor han ajudat a connectar i alinear temes clau sobre l'aplicació, tot destacant la recerca prèvia al voltant dels processos existents i de les llacunes del nostre moviment. (continueu llegint)
  • Objectius de la recerca sobre l'assetjament - Per donar suport al comitè redactor, la Fundació Wikimedia ha dut a terme un projecte de recerca centrat en experiències d'assetjament en projectes de Wikimedia. (continueu llegint)
  • Consultes de funcionaris - Des del juny, funcionaris de les diverses wikis s'han reunit per discutir com serà el futur en un context global amb el UCoC. (continueu llegint)
  • Taules rodones - L'equip de facilitació del UCoC va organitzar una vegada més una taula rodona, aquesta vegada perquè els membres de la comunitat de parla coreana i els participants d'altres projectes ESEAP discutissin sobre l'aplicació del UCoC. (continueu llegint)
  • Adopció primerenca del UCoC per part de les comunitats - Des de la seva ratificació per la Junta el febrer de 2021, les situacions en què s'adopta i s'aplica el UCoC dins de la comunitat Wikimedia han crescut. (continueu llegint)
  • Nou calendari per al Comitè Provisional de Revisió de Casos de Confiança i Seguretat - S'esperava que el CRC finalitzés originalment l'1 de juliol. No obstant això, amb el UCoC que s'espera que estigui en desenvolupament fins al desembre, el calendari del CRC també ha canviat. (continueu llegint)
  • Wikimania - L'equip del UCoC té previst celebrar un debat moderat amb representants de tot el moviment durant Wikimania 2021. També té previst tenir presència a La taverna de la conferència. (continueu llegint)
  • Publicacions al Diff - Consulteu les publicacions més recents sobre el UCoC al blog Diff, de Wikimedia. (continueu llegint)