Pilihanraya Yayasan Wikipedia 2013/E-mel pengundi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections 2013/Voter e-mail and the translation is 100% complete.

Pilihanraya Yayasan Wikipedia 2013

Tuan/Puan,

Anda layak untuk mengundi dalam pilihan raya 2013 untuk Yayasan Wikimedia, yang mengendalikan projek-projek seperti Wikipedia. Anda boleh mengundi untuk calon-calon untuk jawatan-jawatan berikut:

Lembaga Pemegang Amanah

Lembaga Pemegang Amanah adalah badan pembuat keputusan yang bertanggungjawab untuk kemampanan jangka panjang Yayasan, jadi kami menghargai input yang luas ke dalam pemilihan. Terdapat tiga kedudukan dipenuhi.

Jawatankuasa Penyebaran Dana (FDC)

Jawatankuasa Penyebaran Dana (FDC) membuat cadangan-cadangan tentang bagaimana untuk memperuntukkan dana pergerakan Wikimedia kepada entiti yang layak. Terdapat dua jawatan yang diisi.

Dana Penyebaran Jawatankuasa (FDC) Ombud

FDC Ombud menerima aduan dan maklum balas mengenai proses FDC, menyiasat aduan atas permintaan Lembaga Pemegang Amanah, dan meringkaskan siasatan dan maklum balas bagi Lembaga Pemegang Amanah pada setiap tahun. Satu kedudukan sedang diisi.

Fasa mengundi berlangsung dari 00:00 UTC 8 Jun hingga 23:59 UTC 22 Jun. Maklumat lanjut mengenai pilihan raya ini boleh didapati di <https://meta.wikimedia.org/wiki/Special:MyLanguage/Wikimedia_Foundation_elections_2013>. Untuk mengeluarkan diri anda daripada pemberitahuan pada masa hadapan, sila tambah nama pengguna anda di <https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list>.