Wikimedia Foundation 2013 verkiezingen/Kiezers e-mail

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections 2013/Voter e-mail and the translation is 100% complete.

Wikimedia Foundation-verkiezingen van 2013

Geachte $USERNAME,

U bent in aanmerking gekomen om mee te stemmen aan de verkiezingen van 2013 voor de Wikimedia Foundation, die projecten zoals Wikipedia leidt. U kunt op kandidaten voor de volgende posities stemmen:

Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur is het besluitvormende onderdeel dat uiteindelijk verantwoordelijk is voor de duurzaamheid van de Foundation, dus wij waarderen uitgebreid commentaar voor zijn keuze. Er zijn drie posities beschikbaar.

Fondsenbestedingscommissie (FDC)

Het Fondsenbestedingscomité (FDC) maakt aanbevelingen over hoe Wikimedia-fondsen toegewezen worden aan entiteiten. Er zijn twee posities beschikbaar.

Fondsenbestedingscomité (FDC) Ombud

De FDC Ombud ontvangt klachten en feedback over het FDC-procedure, onderzoekt klachten op verzoek van de Raad van Bestuur en vat de onderzoekingen en feedback samen op een jaarlijkse basis voor de Raad van Bestuur. Er is één positie beschikbaar.

De stemfase valt plaats op 00:00 UTC 8 juni t/m 23:59 UTC 22 juni. U kunt meer informatie vinden op <https://meta.wikimedia.org/wiki/Special:MyLanguage/Wikimedia_Foundation_elections_2013>. Om uzelf van toekomstige aankondigingen te verwijderen, voeg uw gebruikersnaam toe aan <https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list>.