Fundraising 2011/Banners and LPs/map-bms

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Round one banners
  1. Waca sekiye
  2. Monggo maca:
    Surat pribadi sekang
    wong sing ngadegna Wikipedia Jimmy Wales.
  3. Monggo maca:
    Surat pribadi sekang
    wong sing gawe program Wikipedia Brandon Harris
  4. Monggo maca:
    Surat pribadi sekang
    wong sing nulis 2,463 artikel nang Wikipedia
  5. Monggo maca:
    Surat pribadi sekang
    wong sing nulis 549 artikel nang Wikipedia
  6. Monggo maca:
    Surat pribadi sekang
    wong sing gawe program Wikipedia Ryan Kaldari
  7. Monggo maca:
    Surat pribadi sekang sekang pegawene Wikipedia
  8. Monggo maca:
    Surat pribadi sekang
    Tim riset Wikipedia Maryana Pinchuk
Round one LP headers
  1. Sekang sing ngadegna Wikipedia Jimmy Wales.
  2. Sekang sing gawe program Wikipedia Brandon Harris
  3. Sekang sing nulis artikel Wikipedia Alan Sohn
  4. Sekang sing nulis artikel Wikipedia Susan Hewitt
  5. Sekang sing gawe program Wikipedia Ryan Kaldari
  6. Sekang pegawe Wikimedia Foundation
  7. Sekang tim riset Wikipedia Maryana Pinchuk
Where your donation goes
  1. Sumbangane Rika bakal digunakna nggo
  2. Teknologi: Server, bandwidth, perawatan, pengembangan. Wikipedia kuwe website #5 paling kondang sadonya, lan mlakune nganggo anggaran sing cilik banget dibandingna pengeluarane website top liyane.
  3. Manungsa: Top 10 Webssite liyane duwe ewonan pegawe. Wikipedia mung duwe kurang sekang 100, kuwe maraih sumbangane Rika dadi investasi gedhe nang organisasi nirlaba sing efisien banget.