Fundraising 2011/Jimmy Letter 001/map-bms

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Inyong kuwe sukarelawan.

Inyong ora olih bayaran sekang garapanku nang Wikipedia, lan uga ewonan sukarelawan penulis lan editor liyane. Dong Inyong ngadegna Wikipedia, Inyong jane teyeng nggawe kiye dadi perusahaan sing ngarah bathi ngganggo banner iklan, ningen Inyong mutusna arep nglakoni sing sejene.

Komersil kuwe apik. Iklan uga ora salah. Ningen kuwe ora ana nang kene. Ora nang Wikipedia.

Wikipedia kuwe spesial. Kiye kaya perpustakaan utawa taman umum. Kiye kaya padepokan pikiran. Kiye panggonan sing teyeng dinggo awake dhewek nggo mikir, sinau, mbagekna ilmune dhewek maring wong liya. Kiye proyek menungsa sing unik, sing pertama nang sejarah menungsa. Kiye proyek nggo nggawa ensiklopedia bebas maring kabeh wong nang donya.

Kabeh wong.

Angger kabeh wong sing maca nyumbang $5, Wikimedia Foundation wis ora perlu dana maning. Ningen nyatane mbok ora kabeh wong teyeng utawa gelem nyumbang. Lan kuwe ya ora apa-apa. Saben taun tetep ana baen wong-wong sing gelem ngaweh sumbangan. Angger Wikimedia Foundation wis olih dana sing ditargetna, kampanye kiye ditutup. Wikimedia Foundation kuwe organisasi cilik, lan inyong wis kerja keras taunan nggo nggawe organisasi kiye tetep singget lan irit. Inyong berhasil nglakokna misi kuwe.


Ben teyeng nglakokna kuwe ora nganggo iklan, Wikimedia Foundation perlu pitulungane Rika. Rika sing teyeng njagani impian kiye tetep urip. Rika sing nyiptakna Wikipedia. Rika sing percaya nek panggonan sing tenang kanggo refleksi lan sinau kuwe kudu ana.

Taun kiye, monggo direwangi urunan mbuh $5, €20, ¥1000 utawa pira baen seteyenge Rika nggo njagani ben Wikipedia bisa langgeng.


Nuwun,

Jimmy Wales

Wikipedia Founder