Fundraising 2011/Jimmy Letter 002/map-bms

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Google ndeyan wis nduwe meh ana sejuta server. Yahoo nduwe kurang lewih 13.000 pegawe. Wikipedia mung duwe 679 server lan 95 pegawe.

Wikipedia kuwe situs nomer 5 sing paling kondang sadonya lan ngladeni 470 juta wong sing sejen-sejen saben sasi - sing mbukak miliaran halamane wikipedia.

Komersil kuwe apik. Iklan uga ora salah. Ningen kuwe ora ana nang kene. Ora nang Wikipedia.


Wikipedia kuwe spesial. Kiye kaya perpustakaan utawa taman umum. Kiye kaya padepokan pikiran. Kiye panggonan sing teyeng dinggo awake dhewek nggo mikir, sinau, mbagekna ilmune dhewek maring wong liya.

Dong Inyong ngadegna Wikipedia, Inyong jane teyeng nggawe kiye dadi perusahaan sing ngarah bathi ngganggo banner iklan, ningen Inyong mutusna arep nglakoni sing sejene. Inyong lan tim Wikipedia kerja keras nggo njaga perusahaan kiye tetep singget lan irit. Inyong berhasil nglakokna misi kuwe.

Angger kabeh sing maca surat kiye nyumbang $5, Wikipedia bakalan cukup nggalang danane mung sedina thok saben taun. Ningen nyatane mbok ora kabeh wong teyeng utawa gelem nyumbang. Lan kuwe ya ora apa-apa. Saben taun tetep ana baen wong-wong sing gelem ngaweh sumbangan.


Taun kiye, monggo direwangi urunan mbuh $5, €10, ¥1000 utawa pira baen seteyenge Rika nggo njagani ben Wikipedia bisa langgeng.


Nuwun,

Jimmy Wales
Wikipedia Founder