Fundraising 2011/Problems donating/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Nëse keni probleme me dhënien e kontributit ose doni të bëni ndonjë pyetje, ju lutemi, drejtohuni seksionit të “pyetjeve që bëhen shpesh” që ndodhet më poshtë. Nëse vazhdoni të keni ndonjë problem, ose ju nevojitet ndihmë që të mbikëqyrni transaksionin tuaj, atëherë, ju lutemi, na kontaktoni në donate@wikimedia.org ose telefononi në +1-877-600-9454.

Faqe bosh pasi keni dhënë kontributin tuaj ose mungon fatura elektronike e falënderimit.
Ky është një problem i njohur për në dhe teknikët tanë po punojnë për zgjidhjen e tij. Gjasat janë që kontributi juaj të jetë përpunuar, prandaj mos tentoni të kontribuoni serish. Brenda tre ditëve të punës, pasi të keni dhenë kontributin tuaj, juve do t’u dërgohet një letër elektronike falënderimi për vërtetim. Nëse juve ju nevojitet një fature në mënyrë urgjente ose nuk ju vjen fatura elektronike brenda 3 ditëve të punës, atëherë ju lutemi na kontaktoni në donate@wikimedia.org.
A është kjo faqe e sigurt?
Faqja e Fondacionit Wikimedia është shume e sigurt dhe mundësohet nga Verisign Trusted. Pasi të keni klikuar afishimet dhe lidhjet e dhënies se kontributit, faqja në të cilën ju shpien këto lidhje është e siguruar (https); informacioni është i koduar dhe përpunohet sipas standardeve më të larta të sigurisë.
Mënyra ime e preferuar për dhënien e kontributeve nuk ofrohet ende nga Fondacioni Wikimedia
Na vjen keq që për momentin nuk mund të ofrojmë mënyrën tuaj të preferuar të pagesës; gjatë mbledhjeve të tjera të fondeve në të ardhmen, ne shpresojmë që të ofrojmë mundësi më të mira për kontributet në valuta të tjera. Megjithatë, në do të dëshironim shumë të dinim se cilat mënyra kontributi përdoren më shpesh në vendin tuaj. Ju lutemi, nga dërgoni me postëe elektronike mendimin tuaj duke treguar nga cili vend vini dhe mënyrën e pagesës. Ne do të përpiqemi që t’i shtojmë këto mundësi në të ardhmen e afërt. Ndërkohë, ju lutemi, shikoni faqen tonë “Mënyra për të dhuruar” mos ndoshta ekziston një mënyrë e përshtatshme për ju në këtë moment.