Jump to content

Fundraising 2011/Thank You Mail/sv

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Translation instructions
  • For pages marked "Missing" or "In progress", click the page title and start translating. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • For pages marked "Needs updating", compare the page to the source page and update the translation accordingly. When you are done, click "edit status" and change the status to proofreading.
  • It is important to have someone else proofread the translated page! If you have proofread a page and it is ready for publication, click "edit status" and change that page's status to ready.
  • If you are changing something that has already been published, change its status back to ready for it to be published again.

If you have any questions or feedback regarding the translation process, please post them here. Translation FAQ

Kära [first name]

Du är underbar – tack så mycket för din gåva till Wikimediastiftelsen!

Det är så här vi betalar våra räkningar – det är människor som du som ger gåvor om 50:-, 100:-, 500:-. Min favoritgåva i fjol var 5 pund från en liten flicka i England. Hon hade övertalat sina föräldrar att låta henne donera sin veckopeng. Det är människor som du, tillsammans med den lilla flickan, som gör det möjligt för Wikipedia att fortsätta tillhandahålla fri, lättillgänglig åtkomst till objektiv information för alla, världen runt. För alla som hjälper till att betala för det, och för alla de som inte har råd. Tack så mycket.

Jag vet att det är lätt att strunta i vår vädjan och jag är mycket glad att du valde att inte göra det. Från mig och från de tiotusentals volontärer som skriver Wikipedia: tack för att du hjälper till att göra världen bättre. Vi kommer att använda din gåva med varsamhet, och tack för att du litar på oss.

Tack,
Sue Gardner
Verkställande direktör, Wikimediastiftelsen


Påminnelseval:
Vi skulle vilja skicka dig som donator nyheter om aktiviteter och välgörenhetskampanjer. Om du inte vill få sådana email från oss, klicka då på länken nedan så att vi kan ta bort dig från listan:

[unsub link]

För din egen bokföring: Din gåva [date] var [amount].

Detta brev kan användas som kvitto för din gåva, som inte var betalning för varor eller tjänster, helt eller delvis. Wikimediastiftelsen är en ideell organisation som skattebefriats enligt sektion 501(c)(3) i den amerikanska skattelagstiftningen. Vår adress är 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. Skattefrihetsnummer i Amerika: 20-0049703