Jump to content

Meta:Lumipallo

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Meta:Snowball and the translation is 83% complete.
Outdated translations are marked like this.
Tällä sivulla on tietoa Metan käytännöstä "lumipallokeskustelujen" sulkemiseen liittyen.

Älä sulje keskusteluja ennenaikaisesti; emme tee lumipallojen sulkemisia Meta-Wikissä.

Moni on todennut syyn Meta-keskustelufoorumeilla: Meta ei yleensä ole useimmille wikipedisteille "kotiwiki".

Useimmat wikipedistit vierailevat Metassa vain osallistuessaan keskusteluun; he eivät yleensä seuraa kyselyitä 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa. On epäreilua saapua tänne ennen ilmoitettua määräaikaa esittääkseen uuden idean keskusteluun, ja sitten huomata, että kysely on suljettu "lumipalloilun vuoksi".

Meta-Wikin osallistujat ovat monimutkainen ja monimuotoinen yhdistelmä; kuten oikeankin elämän kansainvälisessä politiikassa, kaikkien ymmärtämät protokollat ovat tärkeitä kieli- tai kulttuuritaustasta riippumatta.

Muista, että keskustelu ei ole äänestys. Edes pitkä luettelo "kannattajista" ei sulje pois yhden tärkeän vastalauseen esittämistä. Tärkeä huomautus, joka antaa syvällisempiä näkemyksiä, voi usein muuttaa koko keskustelun kulun.

However, stewards are allowed to close requests for rights early when it is clear that the person has virtually no chance of getting the right based on initial comments. The user is invited to try again once they have gotten sufficient experience for the role they are applying for.

Katso myös