Wikimedia Foundation elections/2021/Candidates/CandidateQ&A/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2021/Candidates/CandidateQ&A and the translation is 100% complete.

Les eleccions van acabar el 31 d'agost 2021. No s'acceptaran més vots.
Els resultats es van anunciar el 7 de setembre 2021. Deixeu qualsevol comentari que tingueu sobre les eleccions de 2021 a la pàgina d'anàlisi posterior de les eleccions.

Eleccions a la Junta de 2021
Portada
Candidats
Informació de la votació
Vot únic transferible
Resultats
Discussions
PMF
Preguntes per als candidats
Organització
Traducció
Documentació
This box: view · talk · edit

En totes les eleccions, la comunitat té l'oportunitat de presentar preguntes perquè els candidats a la Junta Directiva les responguin. El Comitè Electoral selecciona preguntes de la llista desenvolupada per la comunitat. Aquest any, el Comitè Electoral n'ha seleccionat onze.

Cada pregunta es divideix en una subpàgina per facilitar la llegibilitat. La comunitat pot deixar comentaris sobre el disseny del procés a la pàgina de discussió d'aquesta pàgina. Comenteu les respostes a les preguntes a la pàgina de discussió de cada pregunta.

Candidats: Es recomana que les respostes a les preguntes no superin aproximadament els 1.600 caràcters per pregunta (sense comptar espais). Si us plau, no enllaceu a cap altra pàgina que contingui una resposta ampliada, tot i que els enllaços rellevants que s'utilitzen amb finalitats descriptives estan bé. A causa del nombre d'electors i candidats, això és necessari perquè aquestes pàgines siguin llegibles, informatives i, per tant, útils per als votants.

Llista de preguntes seleccionades pel Comitè Electoral

 1. Com creieu que es pot augmentar el nombre de voluntaris als projectes de Wikimedia?
 2. On voleu veure la Junta en relació amb altres entitats del wikivers (comunitats, afiliats, etc.) en el futur (per exemple, en assegurar l'equitat en la presa de decisions)?
 3. Com es connectaran els candidats amb la comunitat un cop a la Junta?
 4. Com us imagineu que les wikis donin forma al futur d'Internet i com pot la Fundació Wikimedia donar suport a les comunitats wiki per fer realitat aquesta visió?
 5. Quina és la vostra opinió sobre el canvi de marca de Wikimedia a Wikipedia?
 6. Com hauria de col·laborar la Fundació Wikimedia amb les comunitats wiki emergents en un futur pròxim (els propers dos o tres anys)?
 7. Què significa per a vosaltres la diversitat de la comunitat Wikimedia? Com es pot aconseguir quantificablement? (per exemple, reducció de bretxa de dades)
 8. Quina és la vostra opinió sobre la reivindicació d'autonomia per part de les comunitats de la Viquipèdia i els intents de la Fundació Wikimedia de regular el control sobre la comunitat?
 9. Què creieu que es podria fer per millorar la lluita contra el biaix?
 10. Què opineu sobre el futur de les Viquiespècies, Viquinotícies, Wikiversity i altres viquiprojectes més petits? I com els pot donar suport la Fundació Wikimedia?
 11. Què penseu sobre l'ús de fons per a finalitats no relacionades amb els projectes de Wikimedia per part de la Fundació Wikimedia?

Preguntes de la comunitat i respostes dels candidats

Està disponible la llista completa de preguntes de la comunitat, juntament amb una llista de recomanacions per a cada pregunta. Els candidats poden optar per respondre a preguntes addicionals d'aquesta llista, aquí.

Els candidats que han respost a les preguntes de la comunitat a més de les de la llista anterior són: