Wikimedia Foundation elections/2021/Candidates/Raavi Mohanty/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2021/Candidates/Raavi Mohanty and the translation is 100% complete.

Raavi Mohanty (Raavimohantydelhi)

Raavimohantydelhi (talk meta edits global user summary CA  AE)

Resum de dades
El wikimedista Raavi Mohanty
 • Personals:
  • Nom: Raavi Mohanty
  • Ubicació: Nova Delhi, Índia
  • Llengües: anglès, hindi, oriya, panjabi
 • Editorials:
  • Wikimedista des de: 2015
  • Wikis on és actiu: en.wikipedia, Commons, hi.wikivoyage.org, en.wikiversity.org, en.wikivoyage.org, pa.wikipedia.org, hi.wikipedia.org, Wikidata, Mediawiki, Meta.Wikimedia (13 projectes)
statement (Not more than 450 words) En paraules de Malcolm X, "l'educació és el passaport cap al futur, perquè demà pertany als que es preparen avui". La tecnologia ha portat la civilització humana a la cúspide d'una revolució de la informació, Internet s'ha assegurat que l'accés a una educació de qualitat no és un monopoli de l'elit ni la predisposició de la classe amb diners. És hora que els fruits de la tecnologia arribin als sectors més pobres de la societat. Crec fermament que la Viquipèdia hi pot jugar un paper enorme.

L'educació és la peça clau de la societat moderna. Cal aprendre sobre la cultura, la història i altres aspectes importants perquè puguin contribuir a una societat pacífica coexistent sense prejudicis basats en el gènere, la raça o la religió. En un país com l'Índia, l'educació és indispensable per aconseguir la paritat de gènere i millorar la condició de les dones. L'accés a l'educació gratuïta pot empoderar les persones fent-les conscients dels seus drets i donar-los coneixement dels seus drets civils i econòmics. A l'Índia, l'explotació de persones sense formació és commovedora.

L'educació gratuïta és essencial per crear una societat moderna i global. Els articles de la Viquipèdia poden ensenyar a la gent sobre la història i la cultura de diversos països del món. Si la gent aprèn sobre les cultures i la història de cadascú, introduiria un món model per a nosaltres i per a la posteritat.

Internet ofereix una excel·lent oportunitat per fer un món sense fronteres. Actualment som la primera generació que està en condicions d'intercanviar idees a nivell de persones a una escala tan massiva. Ara les idees poden fluir d'una part a una altra del món en qüestió de minuts. La idea de democràcia i drets humans ara hauria de fluir cap a les parts més inaccessibles del món. A més, aquestes idees es poden transferir de manera transparent.

Ser editor de la Viquipèdia em dona l'oportunitat de contribuir de nou a la societat. Com més interacciono amb persones de diferents parts del país, més me n'adono que la meva major contribució a l'educació dels oprimits rau en la meva capacitat d'impartir coneixement a cada individu, sense cap barrera lingüística. Si hi arribessin més redactors de les llengües regionals, més ràpidament s'assoliria l'objectiu. L'educació universal gratuïta és el regal més important per a la posteritat. Com va dir Nelson Mandela, "l'educació és l'arma més poderosa que podeu utilitzar per canviar el món".

Top 3 Board priorities 1. El tema de la millora de les habilitats hauria de rebre més atenció.

2. També s'han de proporcionar vídeos o il·lustracions perquè les persones amb menys formació puguin entendre millor.

3. Centrar-se en temes relacionats amb les demandes locals, per exemple, cal esmentar un accés més fàcil a la informació sobre el coco (que inclou història, valor nutricional, veritats, demanda del mercat, etc.).

Top 3 Movement Strategy priorities 1. Crec que tothom hauria de tenir accés al coneixement lliure.

2. S'haurien d'afegir més temes centrats en les dones a la Viquipèdia.

3. S'haurien d'incloure més redactors wiki que escrivissin en idiomes regionals.

Verificació Verificació realitzada pel Comitè Electoral o per personal de la Fundació Wikimedia.
Elegibilitat: Verificat
Verificat per: Matanya (talk) 20:43, 1 July 2021 (UTC)[reply]
Identificació: Verificat
Verificat per: Joe Sutherland (Wikimedia Foundation) (talk) 01:22, 1 July 2021 (UTC)[reply]
Formulari d'avaluació de membre de la Junta
Formulari d'avaluació de membre de la Junta
Anys d'experiència
<1 1–2 2–5 5–10 10+

Experiència a Wikimedia. El candidat és un col·laborador dedicat al moviment Wikimedia. Les contribucions elegibles inclouen: contribucions als projectes Wikimedia, pertinença a una organització o filial de Wikimedia, activitats com a organitzador del moviment Wikimedia o participació amb una organització aliada del moviment Wikimedia.

5-10

Amb 5-10 anys d’experiència, he estat amb el Moviment Wikimedia des del 2015. He aportat milers d’edicions de qualitat a nivell mundial en anglès en 13 projectes de Wikimedia. La majoria de les meves contribucions es troben al projecte de la Viquipèdia en llengua anglesa i han estat guardonades amb BarnStar, BarnCompass i Barnstar of National Merit. A més, vaig treballar en articles per a llengües regionals índies. Sempre he intentat descobrir informació que falta als nostres projectes. Vaig participar, donar suport i organitzar la conferència internacional de WMF a l'Índia. Estretament connectat amb l'hindi, l'oriya, el panjabi, el sànscrit i altres comunitats. Vaig dur a terme amb èxit el projecte Tiger a l'Índia per formar i involucrar nous editors. També vaig implementar programes de divulgació en institucions.

Experiència a una junta. El candidat ha estat membre de la junta o d'altres òrgans de govern similars d'una organització a nivell nacional o mundial (sense ànim de lucre, amb ànim de lucre o governamental).

Més de 10 anys

Tinc 25 anys d’experiència daurada com a director i conseller delegat d’una pime a l’Índia. Va gestionar moltes estratègies tècniques, financeres i operatives fins a jubilar-me. Vaig treballar en projectes governamentals i col·laborar amb les principals marques TIC del món com Google, Intel, IBM i Dell. Vaig implementar diverses tecnologies d'intel·ligència artificial i aprenentatge automàtic a tot el món. Experiència en l'elaboració d'estratègies i fulls de ruta per construir un sistema de treball.

Experiència executiva. El candidat ha treballat a nivell executiu per a una organització, departament o projecte de mida, complexitat i abast comparable (o superior) a la Fundació Wikimedia.

Sí, vaig treballar amb molts petits projectes per preparar programes d'educació, formació digital o basats en Internet per a persones rurals.

Expertesa en la matèria. El candidat ha treballat o ha estat voluntari de manera significativa en una àrea rellevant per a la tasca de la Fundació i de la Junta. Aquestes àrees es determinaran anualment i poden incloure àrees com la creació de moviments globals i l'organització comunitària, el desenvolupament de productes i tecnologia de plataformes a nivell empresarial, les polítiques públiques i el dret, el sector del coneixement (per exemple, acadèmia/GLAM/educació), drets humans i justícia social, Internet obert/programari lliure i de codi obert, estratègia i gestió organitzativa, supervisió financera i finances, recaptació sense ànim de lucre de fons, recursos humans, governança de la junta.

TIC: més de 20 anys d’experiència en desenvolupament de programari, integració de servidors amb més de 5 anys d’experiència en implementació i desenvolupament d’aplicacions d'intel·ligència artifical, aprenentatge automàtic i processament del llenguatge natural.

He gestionat centenars de clients corporatius seguint les lleis i les polítiques mercantils índies. He executat diversos centres de facilitació i campanyes de notorietat de marca a tot el món.

Va ser voluntari al projecte educatiu Vidyanjali del govern amb Intel Corporation. Vaig formar a desenes de milers d’estudiants a l’Índia.

Sota el projecte indi Umeed, vaig implementar un centre de contacte sense veu per empoderar els indis rurals a nivell local. Va proporcionar formació i certificació en TIC amb beques a tots els estudiants reconeguts.

Diversitat: Context El candidat pertany o ha pertanyut a un grup que s'ha enfrontat a una discriminació històrica i una infrarrepresentació en estructures de poder (relacionades, per exemple, amb gènere, raça, ètnia, discapacitat, identitat LGBTQ+, classe social, estatus econòmic o casta).

No

Diversitat: Geografia El candidat contribuiria a la diversitat geogràfica general de la Junta Directiva, en funció de les regions geogràfiques on hagi viscut.

Però treballo globalment.

Diversitat: Llengua El candidat és nadiu en un idioma diferent de l'anglès.

Diversitat: experiència del sistema polític El candidat té una experiència considerable vivint i/o treballant per compartir coneixement en un context no democràtic, censura estatal o repressió.

No