Jump to content

Wikimedia Foundation valg 2013/Komité

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections 2013/Committee and the translation is 100% complete.
Info The election ended 22 June 2013. No more votes will be accepted.

The results were announced on 24 June 2013.

Hjælp med at oversætte valget.

Valgkomiteen for bestyrelsesvalget 2013 styrer valghåndteringen inden for de rammer, som bestyrelsen har udstukket, under ansvar over for bestyrelsen, og kan give bestyrelsen anbefalinger om valget.

Medlemskab

Komitéen består af medlemmer udpeget af bestyrelsen til at organisere Wikimedia-bestyrelsesvalget 2013. Medlemmer af komitéen skal aktivt redigere et eller flere Wikimedia-projekter, kan ikke være medlem af bestyrelsen eller kandidater i bestyrelsesvalget og kan ikke stemme til valget.

Som annonceret 5. februar 2013 består komitéen af følgende medlemmer:

Navn Sprog Sted (tidszone)
Ferdinando Scala it, nap, en-5, fr-5, es-2 San Giorgio a Cremano, Italy (UTC+1)
Jon Harald Søby nb, en-3, sv-3, de-2, da-2, es-1, eo-1, ro-1, sw-1 Trondheim, Norway (UTC+1)
Katie Chan en, yue Lincoln, England (UTC+0)
Ralf Roletschek de, es-2, ru-1, cs-1, ca-1, en-0 Eberswalde, Germany (UTC+1)
Risker en, fr-2 Toronto, Canada (UTC-5)

Philippe Beaudette fungerer som støtte- og kontaktperson i forhold til de ansatte, mens Geoff Brigham yder juridisk støtte.

Opgaver

Komiteen har ansvar for at planlægge og vedligeholde stort set alle dele af bestyrelsesvalget. Heriblandt vil komiteen planlægge valgmetode, stemmeret og opstillingsret, lige som komiteen vil organisere de officielle afstemningssider på Meta, bekræfte stemme- og opstillingsret, kontrollere stemmer for at sikre mod dobbeltstemmer eller andre problemer, og så videre.