Template:Steward confirmations/hu

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:Steward confirmations and the translation is 100% complete.
Sablondokumentáció
A . évi megerősítés {{{startday}}} és {{{endday}}} között zajlik.

A Wikimédia-közösség a . évi tisztségújítás során a hivatalban levő intézők munkáját értékelheti. A gördülékeny lebonyolítás érdekében az eljárás az alábbiak szerint zajlik:

Ha hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be egy olyan fiókkal, amellyel szerkesztettél már valamelyik wikin {{{startday}}} előtt. A [[Stewards/Elections {{{year}}}|{{{year}}}. évi választások]] időtartama alatt valamennyi, lent felsorolt intéző tevékenységét értékelheted, akár pozitívan, akár negatívan, illetve véleményed megindokolhatod.

A választás után az intézők (beleértve a frissen megválasztottakat is) a [[Talk:Stewards/Confirm/{{{year}}}|vitalapon]] átbeszélhetik a beérkezett kritikákat és hozzászólásokat, illetve igyekeznek leszűrni, hogy az egyes indulók esetében kialakult-e valami konszenzus a megerősítés vagy a jog megvonásáról. Az egyes intézőknek nem muszáj minden induló esetéhez hozzászólniuk, és különösen körültekintően kell eljárjanak, ha olyan indulóról van szó, akivel szemben az eljárás során sarkos véleményt fogalmaztak meg. A többi felhasználó a „Final Decision” („végső döntés”) szakaszon kívül szólhat hozzá az általánosan elvárt, civilizált hangnemben. A megbeszélések az új intézők beiktatásától számított egy hétig tartanak. Ezt, ha valamelyik intéző ügyének megnyugtató lezárása úgy kívánja, a választási bizottság saját jogkörében további két héttel meghosszabbíthatja. A megbeszélések lezárása és az eredmény végrehajtása (illetve szükség esetén a döntéshozatal) szintén a bizottság feladata.

A {{{year}}}. {{{month}}} előtt megválasztott intézők kötelezően átesnek ezen a folyamaton.

Lásd még:

  • Az intézőkről
  • [[Stewards/Elections {{{year}}}|A {{{year}}}. évi intézőválasztás]]
  • [[Stewards/Elections {{{year}}}/Statistics|Összefoglaló és statisztikák]]

Purge the cache of this page?