Jump to content

Template:Steward confirmations/ro

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:Steward confirmations and the translation is 100% complete.
Documentație format
Confirmarea elecyorală va începe la {{{startday}}} și va dura până pe {{{endday}}}.

Confirmările Steward din sunt o oportunitate pentru comunitatea Wikimedia de a comenta performanța administratorilor existenți. Pentru a face procesul cât mai neted posibil, confirmările sunt organizate după cum urmează.

Pentru a comenta, vă rugăm să vă autentificaţi cu un cont care are modificări (pe orice wiki) înainte de {{{startday}}}. În timpul [[Stewards/Elections {{{year}}}|electoratelor din {{{year}}}]], vă rugăm să spuneţi dacă sunteţi nemulţumit(ă) de oricare dintre persoanele enumerate mai jos, precizând motivele.

După alegeri, stewarzii (inclusiv cei nou-alesi) sunt invitați să revadă comentariile de confirmare și să-și dea impresia despre rezultatul (consensul de confirmare / eliminare etc.) la [[Talk:Stewards/Confirm/{{{year}}}|Talk:Stewards/Confirm/{{{year}}}]] pentru fiecare steward care a stat pentru confirmare. Desigur, ei nu sunt obligați să facă acest lucru pentru fiecare candidat și vor fi deosebit de atenți să o facă față de cineva despre care au exprimat opinii puternice în confirmare. Comentariile non-steward sunt binevenite în afara secțiunii "Decizia finală", sub rezerva așteptărilor obișnuite ale cetățeniei. Discuțiile de confirmare vor dura o săptămână după numirea administratorilor noi aleși. Acest lucru poate fi prelungit la două săptămâni pentru una sau mai multe confirmări, la discreția comisiei electorale, în cazul în care comisia consideră că este necesară o introducere suplimentară înainte de încheiere. Comitetul Electoral va închide aceste discuții și va pune în aplicare rezultatul (ceea ce înseamnă, de asemenea, luarea unei decizii în cazuri neobișnuite).

Toți stewarzii alesi înainte de {{{month}}} {{{year}}} vor fi supuși acestui proces.

Vezi și:

  • Despre stewarzi
  • [[Stewards/Elections {{{year}}}|Alegeri Stewarzi {{{year}}}]]
  • [[Stewards/Elections {{{year}}}/Statistics|Sumar şi statistici]]

Purge the cache of this page?