Jump to content

Wikimedia Foundation verkiezingen/2022/aankondiging/E-mail naar kiezers

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2022/Announcement/Board voter email and the translation is 100% complete.

De verkiezingen voor de Raad van Bestuur van de Wikimedia Foundation zijn gestart

Beste $gebruikersnaam:

Wij nemen contact met je op omdat je een kiesgerechtigde bent bij de verkiezingen van 2022 voor Bewegingsstrategie en bestuur van de Wikimedia Foundation, die net zijn begonnen.

De Wikimedia Foundation beheert projecten zoals $ACTIVEPROJECT en wordt geleid door een Raad van Toezicht, deze is het besluitvormende orgaan van de Wikimedia Foundation. Meer informatie over het Board of Trustees.

Dit jaar worden vier zetels gekozen door middel van een stemming in de gemeenschap. Negentien kandidaten van over de hele wereld doen mee voor deze zetels. Meer informatie over de 2021 bestuurskandidaten.

Dit is de reden waarom u en wereldwijd ongeveer 67.000 andere leden van de gemeenschappen worden gevraagd om te stemmen. Het stemmen begon op 23 augustus om 00:00 UTC en duurt tot 6 september 23:59 UTC. Ga om te stemmen naar [$SERVER/wiki/Special:SecurePoll/vote/Wikimedia_Foundation_Board_Elections_2022 SecurePoll op $ACTIVEPROJECT].

Lees meer informatie over deze verkiezing.


Ondertekend,

Bewegingsstrategie en Bestuur Dit bericht is verzonden namens de Verkiezingscommissie


Deze e-mail is naar u verzonden omdat u uw e-mailadres heeft geregistreerd bij de Wikimedia Foundation. Om jezelf te verwijderen van toekomstige verkiezingsmeldingen, voeg je gebruikersnaam toe aan de Wikimedia No Mail List.

Plain text version

Geachte $GEBRUIKERSNAAM,

Wij nemen contact met je op omdat je een kiesgerechtigde bent bij de verkiezingen van 2022 voor de Raad van Toezicht van de Wikimedia Foundation, die net zijn begonnen.

De Wikimedia Foundation beheert projecten zoals $ACTIEFPROJECT en wordt geleid door een Raad van Toezicht, deze is het besluitvormende orgaan van de Wikimedia Foundation. Lees meer over de Raad van Toezicht:
<https://meta.wikimedia.org/wiki/Special:MyLanguage/Wikimedia_Foundation_Board_of_Trustees/Overzicht>

Dit jaar worden twee zetels gekozen door middel van een stemming in de gemeenschap. Zes kandidaten van over de hele wereld doen mee voor deze zetels. Meer informatie over de kandidaten van de Raad van Toezicht 2022: <https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Foundation_elections/2022/Candidates>

Dit is de reden waarom u en wereldwijd ongeveer 67.000 andere leden van de gemeenschappen worden gevraagd om te stemmen. Het stemmen begon op 23 augustus om 00:00 UTC en duurt tot 6 september 23:59 UTC. Ga om te stemmen  op SecurePoll op $ACTIVEPROJECT <$SERVER/wiki/Special:SecurePoll/vote/Wikimedia_Foundation_Board_Elections_2022>

Lees meer informatie over deze verkiezing:
<https://meta.wikimedia.org/wiki/Special:MyLanguage/Wikimedia_Foundation_elections/2022>

Ondertekend,

Bewegingsstrategie en bestuur
''Dit bericht is verzonden namens de Verkiezingscommissie''

Deze e-mail is naar u verzonden omdat u uw e-mailadres heeft geregistreerd bij de Wikimedia Foundation. Om jezelf uit toekomstige verkiezingsmeldingen te verwijderen, voeg je gebruikersnaam toe aan de Wikimedia No Mail List
<https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list>.