Jump to content

Wikimédia Alapítvány választások/2022/Jelöltek/Abdermane Abakar Brahim

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2022/Candidates/Abdermane Abakar Brahim and the translation is 100% complete.

Abderamane Abakar Brahim (Abakar B)

Abakar B (talk meta edits global user summary CA  AE)

Jelölt adatai
 • Személyes:
  • Név: Abderamane Abakar Brahim
  • Lakhely: Chad
  • Nyelvek: French and English, little Arabic.
 • Szerkesztőségi:
  • Wikimédiához csatlakozás: 2018
  • Aktív wikik: Wikipedia, commons, lingua libre, Wiktionary.
Bemutatkozás / Pályázati összefoglaló.
Ezt a szakaszt le kell fordítani. (maximum 150 szó)
A felhasználói profilomat 2018-ban hoztam létre önkéntesként a Wikipédián, és onnantól kezdve olyan projekteken dolgozom, mint a Wikipédia, a Commons, a wiki loves Africa, a wiki Kouman és mások. A fő célom mindig is az volt, hogy szolgáljam a közösségeket, hogy hasznos legyen a tudás, mert van, akinek szüksége van rá. Megtanulom megosztani a közösségekkel, és másokat is arra bátorítva, hogy önkéntesekké váljanak. Ismerve az alulreprezentált társadalmak problémáját és a különböző projektekben való részvételüket, az érvényben lévő mozgalmi stratégiát, szeretném, ha több közösség követné az javaslatokat, hogy elérhessék céljaikat a sokféleségben.
A Wikimédia-projektekhez való részvétel, a Wikimédia-szervezetekben vagy társszervezetekben való tagság, a Wikimédia-mozgalom szervezőjeként végzett tevékenység vagy a Wikimédia-mozgalommal együttműködő szervezetben való jelenlét.
(maximum 100 szó)
As Wikipedia is a project that allows us to contribute and improve our local content in 2018, I participated as a voluntary contributor and the creation of the Chad user group in 2019 by working as a project wiki love africa, wikpedia , commons, wiktionary.
Az igazgatóság által szükségesnek ítélt szakterületeken szerzett szakértelem.
 • Szervezeti stratégia és irányítás
 • Vállalati szintű platformtechnológia és/vagy termékfejlesztés
 • Közpolitika és jog
 • Társadalmi adattudomány, széles körű adatelemzés és gépi tanulás

(maximum 150 szó)

I am training in oracle database and I have participated in several citizen activities in my community as an awareness and advocacy campaign I know how to use google drive, slack, zoom... communication, Plaidoyer , Edith-on, local language
Megélt tapasztalatok a világban. Különösen az Afrika, Dél-Ázsia, Kelet- és Délkelet-Ázsia és a csendes-óceáni térség, valamint Latin-Amerika és a Karib-térség régióiban szerzett tapasztalatokról szeretnénk többet megtudni. Úgy véljük, hogy az ezekben a régiókban szerzett tapasztalatok segíthetnek bővíteni a vezetőség azon képességét, hogy megfeleljen a mozgalmi stratégia céljának, az egyenlőbb részvételnek, bár elismerjük, hogy más tapasztalatok is fontos szerepet játszhatnak.
(maximum 250 szó)
In 2011 I was as a visitor to Benin more precisely in Cotonou I am a student passing through but when I arrived in Ghana I was registered at ELA (Excellence Language Accademic) in Accra where I participated in several activities as an office observation from Chadian student in Accra, schools Accredited or not in Ghana, player of the Chadian team for French-speaking games, in 2019 I was also at wikiindaba in Nigeria and in 2021 I was in Dubai for the Arab leader conference. ...
Kulturális és nyelvi jártasság az anyanyelveden és -régiódon kívüli területeken illetve nyelveken. A kultúrák közötti tájékozottság segít hidakat építeni multikulturális közösségünkben.
(maximum 250 szó)
in 2021 we collaborated with the Ivorian community on the Kouman wiki project which allowed us to contribute on the two local languages Chadian Arabic and Ngambaye, I speak French and English
A mindenki számára biztonságos és együttműködő színterek létrehozásának támogatójaként szerzett tapasztalat és/vagy a cenzúrával, elnyomással vagy az emberi jogokat ért egyéb támadásokkal kapcsolatos helyzetekben vagy kontextusokban szerzett tapasztalat.
(maximum 250 szó)
my local milk is a campaign in which I participated as a volunteer which promotes local milk, Weeks of my world of entrepreneurship as an organizational member to allow young people to undertake and Digital November is a month dedicated to digital tools (discover digital tools for young people) and AfricActiviste it is thanks to Oxfam that you received this training to do our advocacy.
Egy olyan csoporttal kapcsolatos tapasztalat (vagy olyan csoport tagjaként, amennyire ezt meg szeretnéd osztani), mely a hatalmi struktúrákban történelmi diszkriminációval és alulképviselettel szembesült. (beleértve, de nem kizárólagosan kaszt, faj, etnikum, bőrszín, származás, nemzetiség, nemi identitás, társadalmi kifejezés, szexuális irányultság, életkor, vallás, nyelv, kultúra, oktatás, képességek, jövedelem és környezet).
(maximum 250 szó)
As a member of my community I am flexible I have not had any problems I render service as I also ask for it I have the chance to also collaborate with other members from other countries such as Botswana, Nigeria and the coast of ivory and waiting with sudan.
Ellenőrzés Az ellenőrzést a választási bizottság vagy a Wikimédia Alapítvány munkatársai végezték.
Jogosultság: Ellenőrizve
Ellenőrizte: Matanya (talk) 08:59, 17 May 2022 (UTC)[reply]
Azonosítás: