Izbori u Fondaciji Wikimedia/2022/Kandidati/Abdermane Abakar Brahim

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2022/Candidates/Abdermane Abakar Brahim and the translation is 100% complete.

Abderamane Abakar Brahim (Abakar B)

Abakar B (talk meta edits global user summary CA  AE)

Detalji o kandidatima
 • Osobno:
  • Ime: Abderamane Abakar Brahim
  • Lokacija: Chad
  • Jezici: French and English, little Arabic.
 • Uvodna reč:
  • Wikimedijanac/ka od: 2018
  • Aktivni wikiji: Wikipedia, commons, lingua libre, Wiktionary.
Introductory statement / Application summary.
This section to be translated. (150 word maximum)
Kreirao sam svoj račun 2018. kao volonter na projektu Wikipedia i otada sam preuzeo odgovornosti rada na projektima kao što su Wikipedia, Commons, Wiki Loves Africa, Wiki Kouman i drugim. Moj je glavni cilj uvijek bio služiti zajednicama kako bi one mogle biti korisne i sadržavati znanje koje je uvijek nekome potrebno. Učim se dijeljenju sa zajednicama i potičem druge na volontiranje. Poznajući problem nedovoljno zastupljenih zajednica i njihovog sudjelovanja različitim projektima, s postavljenom strategijom pokreta, želio bih još više zajednica potaknuti da slijede preporuke kako bi postigle svoje ciljeve raznolikosti.
Doprinosi Wikimedia projektima, članstvo u Wikimedia organizacijama ili podružnicama, aktivnosti u ulozi organizatora Wikimedia pokreta ili učestvovanje sa organizacijom koja je saveznik pokreta Wikimedia.
(najviše 100 reči)
As Wikipedia is a project that allows us to contribute and improve our local content in 2018, I participated as a voluntary contributor and the creation of the Chad user group in 2019 by working as a project wiki love africa, wikpedia , commons, wiktionary.
Stručnost u veštinama koje je Odbor označio kao potrebne.
 • Organizaciona strategija i upravljanje
 • Tehnologija platforme na nivou preduzeća i/ili razvoj proizvoda
 • Javna politika i pravo
 • Nauka o društvenim podacima, analiza velikih podataka i mašinsko učenje

(najviše 150 reči)

I am training in oracle database and I have participated in several citizen activities in my community as an awareness and advocacy campaign I know how to use google drive, slack, zoom... communication, Plaidoyer , Edith-on, local language
Proživljena iskustva u svetu. Posebno smo zainteresovani da pročitamo o proživljenim iskustvima u regionima Afrike, Južne Azije, Istočne i Jugoistočne Azije i Pacifika i Latinske Amerike i Kariba. Verujemo da bi iskustvo u ovim regionima moglo da pomogne da se proširi sposobnost odbora da ispuni cilj strategije pokreta, a to je pravičnije učešće. Naravno, svesni smo da i druga iskustva takođe mogu dati važan doprinos.
(najviše 250 reči)
In 2011 I was as a visitor to Benin more precisely in Cotonou I am a student passing through but when I arrived in Ghana I was registered at ELA (Excellence Language Accademic) in Accra where I participated in several activities as an office observation from Chadian student in Accra, schools Accredited or not in Ghana, player of the Chadian team for French-speaking games, in 2019 I was also at wikiindaba in Nigeria and in 2021 I was in Dubai for the Arab leader conference. ...
Odlično poznavanje drugih kultura i regiona, i jezika koji nije vaš maternji. Interkulturalna svest pomaže u izgradnji mostova u našoj multikulturalnoj zajednici.
(najviše 250 reči)
in 2021 we collaborated with the Ivorian community on the Kouman wiki project which allowed us to contribute on the two local languages Chadian Arabic and Ngambaye, I speak French and English
Iskustvo zagovornika stvaranja sigurnih i kolaborativnih prostora za sve i/ili iskustvo u situacijama ili kontekstima cenzure, represije ili drugih napada na ljudska prava.
(najviše 250 reči)
my local milk is a campaign in which I participated as a volunteer which promotes local milk, Weeks of my world of entrepreneurship as an organizational member to allow young people to undertake and Digital November is a month dedicated to digital tools (discover digital tools for young people) and AfricActiviste it is thanks to Oxfam that you received this training to do our advocacy.
Iskustvo u vezi sa grupom (ili iskustvo člana grupe, u meri u kojoj želite to da podelite) koja se suočila sa istorijskom diskriminacijom i nedovoljnom zastupljenošću u strukturama moći (uključujući, ali ne ograničavajući se na kastu, rasu, etničku pripadnost, boju kože, nacionalno poreklo, nacionalnost , rodni identitet, rodno izražavanje, seksualnu orijentaciju, godine, religiju, jezik, kulturu, obrazovanje, sposobnosti, prihode i okruženje).
(najviše 250 reči)
As a member of my community I am flexible I have not had any problems I render service as I also ask for it I have the chance to also collaborate with other members from other countries such as Botswana, Nigeria and the coast of ivory and waiting with sudan.
Verifikacija Verifikaciju izveo izborni odbor ili osoblje Fondacije Wikimedia.
Podobnost: Potvrđeno
Verificirao/la/li: Matanya (talk) 08:59, 17 May 2022 (UTC)Reply[reply]
Identifikacija: