Gennemgang af admin aktivitet/Tilbagemelding til fællesskabet

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Admin activity review/Notice to communities and the translation is 100% complete.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":
View raw source

VIGTIGT: Kontrol af administratorers aktivitetsniveau

Goddag. I 2013 blev der opnået global konsensus omkring en politik for fratagelse af avancerede administrative rettigheder (administrator, bureaukrat m.v.). I henhold til denne politik vil stewarder gennemse administratorers aktiviteter på de af Wikimedia Foundations wikier, der ikke har en inaktivitetspolitik. Så vidt vi ved har jeres wiki ikke en formel proces for fratagelse af disse "avancerede rettigheder" fra inaktive konti. Det betyder, at stewarder vil tage sig af dette i henhold til gennemgangen af administratorers aktivitet.

Vi kan se at følgende brugere opfylder inaktivitetskriterierne (ingen redigeringer og ingen logget aktivitet gennem mere end 2 år):

  1. bruger 1 (administrator)
  2. bruger 2 (bureaukrat, administrator)
  3. bruger 3 (bureaukrat)
  4. bruger 4 (grænsefladeadministrator)
  5. ...

Disse brugere vil snarest modtage en besked, der beder dem starte en diskussion i community'et hvis de ønsker at bevare alle eller nogle af deres rettigheder. Hvis disse brugere ikke svarer vil deres ekstra beføjelser blive fjernet af stewarderne.

Hvis I som brugergruppe ønsker at skabe jeres egen aktivitetsbedømmelsesproces der kan overtage fra den globale proces, eller hvis I ønsker at træffe en anden beslutning angående disse inaktive brugeres beføjelser, eller hvis I allerede skulle have en politik, vi har overset, så giv gerne besked til stewarderne på Meta-Wiki, så vi ved at vi ikke skal iværksætte beføjelsesbedømmelserne på jeres wiki. Tak.