Jump to content

Rezuirea activităţii administratorilor/Notă pentru comunităţi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Admin activity review/Notice to communities and the translation is 83% complete.
Outdated translations are marked like this.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":
View raw source

IMPORTANT: Revizuirea activităţii administratorilor

Bună ziua. O politică privind retragerea „drepturilor suplimentare” (administrator, birocrat etc.) a fost adoptată prin consens global în 2013. Conform acestei politici, stewarzii revizuiesc activitatea administratorilor din toate proiectele wiki ale Fundației Wikimedia care nu au o politică de inactivitate. Din cunoștințele noastre, proiectul dumneavoastră wiki nu are un proces oficial pentru retragerea „drepturilor suplimentare” de la conturile inactive. Acest lucru înseamnă că stewarzii vor avea grijă de asta, în concordanță cu revizuirea activității administratorilor.

Am determinat faptul că următorii utilizatori îndeplinesc criteriile de inactivitate (nicio editare şi nicio logare de peste 2 ani):

  1. utilizator 1 (administrator)
  2. utilizator 2 (birocrat, administrator)
  3. utilizator 3 (birocrat)
  4. ...

Aceşti utilizatori vor primi curând o notificare prin care li se va cere să înceapă o discuţie în comunitate, dacă doresc să-şi păstreze câteva sau toate drepturile lor. Dacă utilizatorii nu răspund, atunci drepturile lor suplimentare vor fi retrase de către stewarzi.

Totuşi, dacă dumneavoastră ca şi comunitate doriţi să creaţi propriul proces de revizuire, înlocuindu-l pe cel global, doriţi să luaţi o altă decizie legată de deţinătorii inactivi ai acestor drepturi sau aveţi deja o politică în acest sens, pe care noi am scăpat-o din vedere, atunci vă rugăm să notificaţi stewarzii de pe Meta-Wiki, astfel încât să ştim să nu mergem mai departe cu revizuirea drepturilor pe proiectul dumneavoastră wiki. Mulţumim,