Jump to content

Innsamlingsaksjonen/Oversettelse/Takkebrev 2016-11-28

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20161128 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Kjære [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Kjære giver, [endifFirstnameAndLastname]

Takk for din støtte av Wikipedia og Wikimedia Foundation. Bidraget ditt på [amount] støtter Wikipedia og hjelper med å sikre fremtiden til gratis kunnskap for alle.

{% if "RecurringRestarted" in contribution_tags %} Vi løste nylig et lite teknisk problem som midlertidig stoppet noen faste månedlige donasjoner. Din månedlige donasjon har nå blitt satt i gang igjen, og den vil bli trukket som vanlig fremover. Vi kommer ikke til å belaste deg for de månedene donosjonen var midlertidig stoppet. Takk for tålmodigheten og støtten din, og ikke nøl med å sende en e-post til donate@wikimedia.org om du har noen spørsmål. {% endif %}

{% if "UnrecordedCharge" in contribution_tags %} Vi har nylig løst et teknisk problem som førte til at noen få givere ikke mottok bekreftelse på sin donasjon. Ta vennligst i mot denne e-posten som en takk for donasjonen din den $date. Vi setter stor pris på din tålmodighet og støtte, og kontakt oss gjerne via e-post på donate@wikimedia.org hvis du har noen spørsmål. {% endif %}

Wikipedia er mulig på grunn av en mektig idé: at mennesker som deg og meg kan delta i å bygge verdens kunnskap og gjøre den fritt tilgjengelig for alle, overalt.

I dag kan du, takket være støtten fra millioner av frivillige bidragsytere og støttespillere, vandre rundt i Wikipedia i timevis. Med mer enn 40 millioner Wikipedia-artikler og 35 millioner fritt lisensierte bilder, kan Wikipedia svare på nesten alle spørsmål og ta deg steder du aldri har vært.

Din donasjon støtter opprettelse og deling av gratis kunnskap på reelle, praktiske måter. Den hjelper oss med å gjøre Wikipedia raskt, sikkert og tilgjengelig for alle i verden. Den hjelper oss med å gi gratis tilgang til Wikipedia på steder hvor høye priser på mobildata hindrer folk i å komme seg på nett. Den hjelper oss med å støtte mennesker som digitaliserer kunnskap som for tiden er låst bort i analoge arkiver. Den beskytter Wikipedia mot trusler mot gratis kunnskap og det åpne Internettet.

Din støtte betyr at du kan finne informasjonen du trenger nå, uansett hvor du befinner deg – enten det er for å avgjøre et veddemål med en venn under et middagsselskap eller for å forstå verden rundt oss.

Å donere til Wikipedia gjør deg til forkjemper for en mektig idé.

Wikipedia vil fortsette å utvikle seg, vokse og møte nye utfordringer. Vi gleder oss og er ivrige etter å møte disse utfordringene og flere til. Din donasjon vil hjelpe oss med å klare dette. Vi kan ikke takke deg nok for støtten. På vegne av Wikimedia Foundation vil vi si takk for at du investerer i fremtiden vår og for at du blir med oss på denne ferden.

Katherine Maher,
administrerende direktør, Wikimedia Foundation

Mange arbeidsgivere vil matche ansattes bidrag: sjekk med din arbeidsgiver for å se om de har et bedriftsprogram hvor de donerer tilsvarende det du gir. For dine arkiver: Donasjonen din, [contributionId], på den [date] var på [amount].

[ifRecurring] Denne donasjonen er del av et løpende abonnement. Månedlige betalinger vil bli innbetalt til Wikimedia Foundation til du gir oss beskjed om annet. Dersom du ønsker å stanse betalingen, vennligst se vår [#recurringCancel enkle avmeldingsinstruks]. [endifRecurring]

Dette brevet kan være en offisiell opptegnelse av din donasjon. Det ble ikke levert noen varer eller tjenester, helt eller delvis, for dette bidraget. Send post til: Wikimedia Foundation, Inc., P.O. Box 98204, Washington, DC 20090-8204, USA. Amerikansk skattefritaksnummer: 20-0049703.