Jump to content

Strângere de fonduri/Traducere/Scrisoare de mulțumire 20161128

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20161128 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Stimată/Stimate [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Stimate donator, [endifFirstnameAndLastname]

Îți mulțumim pentru sprijinul acordat Wikipedia și Wikimedia Foundation. Contribuția ta în valoare de [amount] susține Wikipedia și ajută la asigurarea cunoștințelor gratuite pentru toată lumea.

{% if "RecurringRestarted" in contribution_tags %} De curând, am rezolvat o mică problemă tehnică, din cauza căreia au fost întrerupte câteva donaţii recurente lunare. Am restabilit donaţia dumneavoastră curentă, astfel încât aceasta va fi prelucrată în mod obişnuit de acum înainte. Nu vă vom percepe suma aferentă lunilor de întrerupere. Vă mulţumim pentru răbdare şi pentru sprijin. Dacă aveţi întrebări, nu ezitaţi să ne contactaţi prin e-mail la adresa donate@wikimedia.org. {% endif %}

{% if "UnrecordedCharge" in contribution_tags %} De curând, am rezolvat o problemă tehnică, din cauza căreia câţiva donatori nu au primit confirmarea efectuării donaţiei. Vă rugăm să acceptaţi acest e-mail în semn de mulţumire pentru donaţia dumneavoastră din data de $date. Vă mulţumim pentru răbdare şi pentru sprijin. Dacă aveţi întrebări, nu ezitaţi să ne contactaţi prin e-mail la adresa donate@wikimedia.org. {% endif %}

Wikipedia funcționează grație unei idei puternice: aceea că oamenii ca tine și ca mine pot participa la construirea cunoștințelor omenirii și le pot pune la dispoziția oricui, oriunde și în mod gratuit.

Astăzi, grație susținerii oferite de milioane de contribuitori și de susținători voluntari, poți naviga pe Wikipedia ore în șir. Cu peste 40 de milioane de articole Wikipedia și 35 de milioane de imagini cu licență gratuită, Wikipedia poate răspunde la aproape orice întrebare și te poate purta prin locuri unde n-ai mai fost niciodată.

Donația ta sprijină crearea și distribuirea cunoștințelor în moduri reale și practice. Ne ajută să facem Wikipedia rapidă, sigură și accesibilă oamenilor din întreaga lume. Ne ajută să asigurăm accesul gratuit la Wikipedia în locuri unde costurile ridicate pentru serviciile de date mobile împiedică oamenii să intre online. Ne ajută să susținem oamenii care digitalizează cunoștințe blocate în prezent în arhive analogice. Protejează Wikipedia împotriva amenințărilor la adresa cunoștințelor gratuite și a internetului deschis.

Sprijinul tău înseamnă că poți găsi informațiile de care ai nevoie pe loc, oriunde ai fi, indiferent dacă este vorba de un pariu cu un prieten la o petrecere sau de înțelegerea lumii înconjurătoare.

Donând pentru Wikipedia, devii apărătorul unei idei puternice.

Wikipedia va continua să evolueze, să crească și să înfrunte noi provocări. Suntem încântați și nerăbdători să ne confruntăm cu ele, oricât de multe ar fi. Donația ta ne va ajuta să îndeplinim toate acestea. Nu avem destule cuvinte să îți mulțumim pentru sprijinul tău. Din partea Wikimedia Foundation, îți mulțumim pentru că investești în viitorul nostru și pentru că ai pornit în această călătorie împreună cu noi.

Katherine Maher,
director executiv, Wikimedia Foundation

Mulți angajatori vor egala cu generozitate contribuțiile angajaților: te rugăm să verifici dacă angajatorul tău deține un program corporatist de dublare a donațiilor. Pentru înregistrările tale contabile: donația ta, numărul [contributionId], din data de [date] a fost de [amount].

[ifRecurring] Această donaţie este o plată recurentă. Plăţile lunare vor fi încasate de către Wikimedia Foundation până în momentul în care ne veţi solicita întreruperea acestora. Dacă doriţi să anulaţi plăţile, vă rugăm să consultaţi [#recurringCancel instrucţiunile noastre privind anularea cu uşurinţă]. [endifRecurring]

Această scrisoare poate servi ca o dovadă a donației tale. Nu au fost furnizate bunuri sau servicii, integral sau parțial, pentru această contribuție. Te rugăm să trimiți corespondența la adresa: Wikimedia Foundation, Inc., P.O. Box 98204, Washington, DC 20090-8204, USA (SUA). Număr scutire de taxe SUA: 20-0049703.